Elf jaar geleden leerden we Pauline Wingelaar en Bo Wilkes kennen als Echte Gooische Meisjes én de dikste vriendinnen. Inmiddels zijn ze Echte Gooische Moeders en nog steeds vriendinnen. Maar in de tussentijd is er óók een kink in de kabel gekomen: Pauline en Bo konden elkaar een tijdje niet luchten of zien...

Na hun Echte Gooische Meisjes-avontuur, hadden de vriendinnen een realityserie voorgoed afgezworen. Dachten ze. 'We zeiden nog altijd: we gaan nooit meer reality maken. Nooit meer. Nou, niet gelukt,' zegt Pauline tegen LINDA. Inmiddels zijn ze weer terug met een programma over hun Gooische leven, al is er wel 't een en ander veranderd. Alle dames zijn inmiddels moeder.

Article continues after the ad

Bonje

Maar veel dingen zijn ook hetzelfde gebleven, zoals de hechte band tussen Pauline en Bo. Wie de serie volgt, zou niet zeggen dat ze een tijd met elkaar in de clinch lagen. Toch is dat wel het geval. Pauline vertelt hoe ze na de onenigheid weer contact kregen. 'We hebben het contact weer opgepakt toen ik in verwachting was van m’n eerste. Ik belde haar met het nieuws en ze zei: 'Dat lul je, ik ook!' Het was direct weer als vanouds.' Wat Pauline betreft ligt de ruzie 'ver achter' hen. 

Beeld: Peter Smulders | Bron: LINDA.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.