Dat het huwelijk tussen Frank en Rogier niet meer zo lekker loopt, is inmiddels wel bekend. Ook samenleven doen ze momenteel niet en heel snel lijken ze dat ook niet meer te gaan doen. Albert Verlinde vertelt in Shownieuws dat Rogier een eigen plekje heeft gevonden. 

Op opgedoken beelden is te zien dat Rogier alleen is ingetrokken in een nieuw appartementje in Den Haag.

'Make Me A Star'

Op de beelden is een ruim appartement te zien met licht en stijlvol meubilair. En natuurlijk kan een foto van Rogier zelf en een grote poster met de bekende woorden 'Make Me A Star' ook niet ontbreken.

In de schijnwerpers

Terwijl Frank zich op de achtergrond houdt, probeert Rogier de schijnwerpers op zich te krijgen. Hij onderhoudt niet alleen veel contact met de Haagse zanger Jeffrey Lake, de ex van realityster Samantha de Jong, maar ook plaatst hij op social media veelvuldig filmpjes, waarbij hij de hashtag 'make me a star' zet. Toevalligerwijs heeft hij op Instagram ook een account onder die naam. In een van die filmpjes was te zien hoe hij zich op sexy wijze ontdeed van zijn laarzen en het leek erop alsof hij zou gaan strippen.

Article continues after the ad

'We hebben ons eigen leven'

Kennelijk werd het Rogier toch iets te heet onder de voeten, hij staat immers nog altijd onder contract bij familiezender RTL, en verwijderde hij het veelbesproken filmpje. ‘Ik heb het niet gezien,’ vertelt Frank Jansen aan Story. ‘Ik zit niet op social media, dus ik weet niet wat Rogier geplaatst heeft. Hij heeft zijn leven, ik het mijne. Dat werkt voor nu heel goed.’ Psycholoog Marcelino Lopez, die eerder verbonden was aan het RTL4 programma Married at First Sight, zegt dergelijk gedrag wel vaker te zien bij mensen die net uit een langdurige relatie komen. ‘Na een heftige liefdesbreuk of een lange relatie moeten sommigen zichzelf opnieuw leren kennen. De een trekt zich terug en moet een jaar rouwen, de ander leeft zich uit en datet zich suf. Iedereen rouwt op zijn eigen manier.’

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer zou verkeren. 'Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen', zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.