Hij is het gezicht van supermarktketen Jumbo en de ster van de Netflixserie Undercover: Frank Lammers doet goede zaken. Thuis is hij ook bezig met acteren, en wel met zijn 16-jarige dochter Isa.

De tiener lijkt als twee druppels water op haar vader. Gisteren mocht ze zestien kaarsjes uitblazen. Vader en dochter zijn niet alleen één gezicht, maar delen ook dezelfde interesses. Isa is actief op de app TikTok, waar ze korte filmpjes met zichzelf in de hoofdrol deelt. Het is duidelijk dat de tiener de acteerkwaliteiten van haar vader heeft geërfd. De acteur maakt ook regelmatig een opwachting in Isa's TikTok-filmpjes.

Geboorte

Isa Maria Lammers werd op 26 oktober 2004 geboren in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Ze is de dochter van Frank en schrijfster Eva Posthuma de Boer. Het echtpaar blikt terug op Isa's geboorte. '“Je hebt het gedáán!” riep Frank wel honderd keer, en de tranen liepen over zijn wangen,' zegt Eva in het blad Elegance. 'Tot de dokter zich afvroeg waar zijn schaar was gebleven nadat ik de navelstreng had doorgeknipt. “Kijk maar in zijn zak”, zei Eva, terwijl ze nog bezig was met de nageboorte. Die tegenwoordigheid van geest op dat moment...'

Beeld: Peter Smulders 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.