Zaterdagavond gaf Duncan Laurence zijn eerste echte optreden. In een volle zaal zong de zanger zijn songfestivalnummer Arcade tijdens Eurovision in Concert in AFAS Live in Amsterdam.

Tijdens het evenement presenteren meerdere landen die meedoen aan het Eurovisie Songfestival hun nummer. Zo ook Duncan Laurence, die als laatste zijn nummer Arcade "foutloos en overtuigend" zong, aldus diverse media.

Nummer 1?

Duncan hield zijn podiumpresentatie heel simpel. Zo stond hij op het podium voor een scherm met daarom een onderwaterbeeld uit zijn videoclip. Tegen presentatieduo Cornald Maas en Marlayne Sahupala liet hij weten dat zijn definitieve act nog even geheim blijft. We weten dus nog niet hoe het optreden van Laurence eruit gaan zien tijdens het Songfestival in Tel Aviv.

De Nederlandse Duncan is al weken favoriet bij de zogeheten bookmakers van het festival. En ook tijdens zijn optreden werd hij enthousiast toegejuicht. Hoewel er natuurlijk veel Nederlandse fans in de zaal zaten, waren er ook genoeg Eurovisiefans van over de hele wereld ingevlogen om de optredens te bekijken. 

In de komende weken zullen er nog andere Eurovisie Songfestival-optredens plaatsvinden door heel Europa. Het festival gaat van start op 14 mei in Tel Aviv. Beluister het nummer Arcade hieronder.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Bron: NU.nl | Beeld: ANP