Duncan Laurence zag na zijn Songfestival-avontuur de relatie met Gerco Derksen stranden. In augustus vorig jaar zette hij er een punt achter. Nu is de zanger weer gelukkig in de liefde. 

Duncan heeft een nieuwe vriend.

Article continues after the ad

Happy

"Ik ben heel gelukkig in de liefde. Het is fijn om iemand te hebben waarmee je alles kan delen en waarmee je de wereld aan kun", zo vertelt hij aan RTL Boulevard. Wie de gelukkige is en hoe hij heet houdt de zanger geheim. 

Relatie stuk

Tijdens de songfestivalcampagne (bekijk een compilatie hieronder) van Duncan vormde hij nog een mooi duo met Gerco, maar een aantal maanden nadat de zanger er in Tel Aviv voor zorgde dat Nederland er met de winst vandoor ging, was de koek op. Zijn relatie ging stuk.

Geen spijt

Zo liet de zanger indertijd zelf via social media weten. ‘Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan. Want we waren tenslotte verliefd. De tijd zal zeker verstrijken en we gaan verder’, schreef hij toen op Instagram.

Voordat hij zijn huidige vriend vond, ging Duncan verschillende keren op date met acteur Thomas Cammaert. Maar dat is verder niks geworden. De zanger zal binnenkort vast zijn nieuwe lover aan iedereen introduceren.

Bron: RTL Boulevard Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.