Aan al het goeds komt een eind, zo ook aan Beste Zangers. Het programma kan natuurlijk niet van de buis zonder de ronde met duetten. Maar kijkers vragen zich af: waarom wordt Stef Bos toch niet gekozen?

Zo willen Suzan en Freek graag een keer samen zingen met Tabitha. Hadden zij ooit kunnen voorspellen dat hun versie van Hou Vol Hou Vast van BLØF in deze tijd precies dé steun kan geven die nodig is? 

Vaak gekozen

Tabitha wordt nóg een keer gekozen door haar mede-kandidaten. Ze mag ook samen op het podium om met Wulf de hit Señorita te zingen van Shawn Mendes. Zelf koos ze Milow uit, die op zijn beurt voor Diggy Dex gaat. Samen vertolken ze het nummer Same Love van Macklemore en Ryan Lewis. Het is een bijzonder nummer voor de rapper. 'Het is een lied over de liefde tussen twee mannen of vrouwen en dat raakte mij meteen', vertelt Diggy. 'Mijn moeder verliet mijn vader, voor een vrouw. Ik heb dat nooit als vreemd ervaren. Achteraf hoorde ik dat er toch een heleboel vreemde reacties kwamen op die keuze. Dat wil ik toch even benoemen, dat we allemaal wat meer liefde naar elkaar toe moeten geven.'

Article continues after the ad

Strafbankje?

Diggy Dex kiest vervolgens Suzan & Freek en Miss Montreal gaat voor Milow. Maar kijkers vragen zich daarom af: waarom wordt Stef Bos niet gekozen? 'Zit Stef Bos vandaag op het strafbankje?' en 'Wat is dit nou joh? Stef Bos! Kies nou een keer Stef Bos!', is onder meer te lezen. Dan is daar eindelijk hét moment: de zanger mag aan de bak. Hij kiest voor Sanne Hans en samen zingen ze 'Laat Me' van Ramses Shaffy. Dat deze vertolking behoorlijk wat indruk maakt op kijkers, moge duidelijk zijn.

Bron: AD | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.