Afgelopen week vierden André Hazes en Bridget Maasland mét Rachel Hazes en haar nieuwe liefde Mike een korte familievakantie in Rome. Story zocht ze daar op en zag met eigen ogen hoe de romantiek grote hoogtes bereikte... met wie weet een DUBBEL huwelijk op komst!

Omdat André Hazes en Bridget Maasland hun passie voor elkaar niet echt geheim houden en op Instagram de ene na de andere foto van hen samen plaatsen, kon iedereen zien dat het dolverliefde stel afgelopen week op vakantie in Rome was, na de jaarwisseling in het Marokkaanse Casablanca te hebben doorgebracht. Wat André en Bridget echter wél achterhielden, was dat (schoon)moeder Rachel en haar nieuwe vriend Mike ook meegingen naar de Italiaanse hoofdstad.

Achterdochtig

Hoewel Rachel en Mike pas enkele weken samen zijn, heeft de weduwe van André Hazes haar nieuwe vlam al aan al haar vrienden en familieleden voorgesteld. ‘Het klikt goed tussen Mike, André en Bridget,’ zegt Rachel trots. Omdat Rachel in haar bestaan al het nodige heeft meegemaakt, laat ze mannen niet snel in haar leven toe. Maar met Mike is dat anders. ‘Ik voel echt dat Mike de ware is. Ik ben erg achterdochtig, door alles wat ik heb meegemaakt maar ik kan me niet voorstellen dat ik het mis heb.’ De liefde van Rachel voor Mike is zelfs zo groot dat ze een snel huwelijk niet uitsluit. ‘Als Mike me ten huwelijk zou vragen, zou ik ‘ja’ zeggen!’

Dubbel huwelijk

Maar niet alleen Rachel sorteert voor op een mogelijke bruiloft. Ook André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat! 

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 2 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.