Vivian Reijs (42), die onlangs werd getroffen door een hartstilstand, en haar echtgenoot Dirk Hoorn zijn niet meer samen. Dat zeggen bekenden van het stel.

De voedingsdeskundige en voormalig presentatrice trouwde tweeënhalf jaar geleden in Oostenrijk met de ondernemer die ze in 2013 had ontmoet. Eerder was Vivian getrouwd met tekstschrijver John Ewbank, met wie ze dochter Day (14) kreeg. Bij Dirk dacht ze ware liefde te hebben gevonden. Het stel heeft samen zoontje James (3). Voor de buitenwereld oogden ze als een dolgelukkig, samengesteld gezin. Maar van dat geluk zou nog maar weinig over zijn. ‘Vlak voordat Vivian, begin oktober, een hartstilstand kreeg, is Dirk weggegaan,’ vertellen onze bronnen. ‘Sindsdien is Vivian heel verdrietig.’ Opvallend was dat Vivian in het nieuws over haar hartstilstand de naam van Dirk nergens noemde.

Article continues after the ad

Instagram

In een uitgebreide post op Instagram vertelde Vivian over het moment van haar korte hartstilstand en dat ze dankzij haar dochter Day en het ambulancepersoneel snel gereanimeerd kon worden.  Ook schreef ze: ‘Ik vergat één ding de afgelopen jaren. Te luisteren naar mijn eigen grenzen, mijn stress te beperken en tijd voor mezelf te nemen.’ Ook in de weken daarna noemde Vivian nergens de naam van haar echtgenoot. Vivian laat via manager Selena Visser aan Story weten het bericht noch te willen bevestigen noch te ontkennen. 

Bekijk de foto in Story. Editie 36 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.