Michelle van Asseldonk, die meedeed aan het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw, heeft een flinke tegenvaller gekregen. Er zijn drugsvaten op haar bedrijfsterrein aangetroffen. De voormalig kandidate benadrukt dat ze er niks mee te maken heeft.

De goedlachse Brabander bevestigt dat er meerdere kannen en vaten met drugsafval op haar terrein in Boekel zijn aangetroffen, maar zegt niet aanwezig te zijn geweest toen het afval werd achtergelaten. 'Ik heb zelf helemaal niks gezien, maar we zijn hier echt heel erg van geschrokken,' vertelt ze tegen Omroep Brabant. 'Ik vind het heel vervelend dat onze naam hier nu mee in verband wordt gebracht. Ik wil duidelijk maken dat wij hier helemaal niks mee te maken hebben. We gaan nu kijken hoe we de boel moeten opruimen.' Het is niet bekend wie het drugsafval gedumpt heeft. 

Article continues after the ad

Samenwonen

De champignonkweker vond dankzij Boer zoekt Vrouw de liefde. Sinds januari woont ze samen met Maarten, die ze leerde kennen dankzij het programma. Hij is bij haar ingetrokken.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: KRO-NCRV