Nicolette van Dam en haar man Bas Smit zijn samen met hun twee dochters op een droomvakantie. Na een paar sprookjesachtige dagen in Disneyland Parijs ging het gezin verder met hun roadtrip naar Saint-Tropez, waar ze genoten van alle luxe. Donderdag - eenmaal aangekomen op weer een nieuwe bestemming - veranderde hun vakantie ineens in een echte nachtmerrie.

Wanneer het gezin ‘s avonds uit een Frans dorpje terugkeert naar hun onderkomen, moeten ze deze in het donker zien te vinden. Met zaklampen aan beginnen ze met de zoektocht naar de boomhut waarin ze slapen. Zodra ze hem dan éindelijk gevonden hebben en in bed willen duiken, komt Nicolette erachter dat de boomhut vol zit met vliegende mieren. Vooral in de kamer van de meisjes Lola-Lily en Kiki-Kate zit het vol met de kleine insecten.

Article continues after the ad

Insectenbende

Helaas is papa Bas de sjaak. Hij moet op een matrasje op de grond slapen en de meiden duiken lekker bij mama in bed. Voor de zekerheid trekt Bas zijn zwembroek, met binnenbroekje, aan zodat de mieren niet overal in kunnen kruipen. Het gezin komt eindelijk tot rust als het ontbijt bij de voordeur staat ze eindelijk midden in de natuur kunnen genieten van al het lekkers. Toch komt aan dat rustmoment ook een abrupt einde als Bas de mieren ook terugvindt in zijn cornflakes. Hopelijk maken ze dat ze wegkomen en kunnen we binnenkort wil volop meegenieten met de prachtige vakantiekiekjes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn allesjes 💙💙💙

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Bron: Show