Patricia Paay en haar man Robbert hebben hun vakantiewoning op Parc Patersven in Wernhout te koop gezet. Dat wist Story eerder deze week al te melden, maar nu staat het optrekje ook officieel op de site van de makelaar.

Te zien is hoe Paay poseert voor haar stulpje, maar echt blij dat ze weg moet is ze niet. Het is namelijk een persoonlijk drama voor Patricia Paay: in de haar droomvilla in het Noord-Brabantse Wernhout hoopte ze haar oude dag te slijten met haar vierde echtgenoot Robbert Hinfelaar. Of dit iets te maken heeft met de 93.000 euro die ze mogelijk moet terugbetalen aan een schuldeiser, is onbekend. 

Open Huizen-dag

Afgelopen zaterdag vond er een Open Huizen-dag plaats op Parc Patersven, waarbij geïnteresseerden informatie konden vergaren over de te koop staande woningen. Daarnaast konden de woningen ook bezichtigd worden. ‘Kom sfeer op het park proeven,’ luidde de tekst op de Facebook-pagina van de betrokken makelaar, die op 22 februari al werd geplaatst. ‘U kunt vrijblijvend circa 20 te koop staande woningen bekijken. Prijsklasse vanaf 167.500 euro tot 280.000 euro.’ 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Facebook, Peter Smulders