Net als iedereen hebben ook de meeste Bekende Nederlanders een speciale herinnering aan de kersttijd. Hun verdrietige, bizarre of speciale momenten delen ze deze week met Story.

‘Doodongelukkig’

"Waar andere artiesten zeggen niet met kerst te willen werken, probeer ik er juist alles aan te doen om die dag wél te werken. En echt niet alleen vanwege het geld. Ja, als zanger kun je meer rekenen. Maar ik wil op zo’n dag liever werken. Ik ben niet het type dat aan een kersttafel gaat zitten en met iedereen een kletspraatje houdt. Ik sta liever op het podium. Daar voel ik me thuis. Het is weleens gebeurd dat ik niet hoefde te werken. Ik voelde me doodongelukkig."

Beeld: ANP

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP