Dries Roelvink baalt nog steeds van een gigantische geldmisser van 17 jaar geleden. Door een verkeerde belegging verloor hij tonnen én liep hij de kans mis om miljonair te worden. 

Article continues after the ad

Drie ton

De zanger maakte jaren geleden de keuze om het geld van een verkocht huis en wat spaargeld te beleggen. Hij verkocht maar liefst drie ton aan aandelen. Geen slimme zet, bleek later. Na de aanslagen op de Twin Towers stortten de beurzen in en Dries verloor al zijn geld. En dat terwijl hij vlak daarvoor bijna een miljoen winst had gemaakt met zijn aandelen. 

Miljonair

"Zodra ik iets lees dat met de beurs te maken heeft, komt dat oude zeer weer boven. Ik had gewoon miljonair kunnen zijn. En die kans heb ik verspeeld. Soms zie ik een fonds en doe ik in mijn hoofd alsof ik er 10.000 euro insteek. Zou ik winst maken?'' zegt hij tegen Veronica Magazine. Ondanks zijn grote verlies, sluit hij niet uit om ooit weer te beleggen. "Dan zou ik er alleen niet direct met drie ton instappen, maar bijvoorbeeld met 30.000 euro."

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders