Elke week beantwoordt een bekende Nederlander vragen over zijn of haar leven. In deze aflevering zanger Dries Roelvink (58).

Met wie zou je weleens een romantisch avontuurtje willen?

'Met Jennifer Lopez. Mijn ideale vrouw ziet er zo uit als zij. Wat een prachtige billen! Ik ben een échte billenman!'

Wat is jouw ondeugd?

'Vroeger ging ik nog weleens vreemd. De laatste jaren ben ik daar een stuk rustiger in geworden. Ik ben nu 58 en dat vreemdgaan is enorm teruggelopen...'

Waar ben je het meest trots op?

'Op mijn twee zonen. Ik zag al vroeg dat zij, net als ik, geen student zouden worden. Geregeld heb ik gedacht: wat móét er van ze worden? Maar de laatste twee jaar hebben ze zich goed ontwikkeld, zowel qua uiterlijk als op de maatschappelijke ladder. Dave is een top-dj, die in heel Europa zalen op zijn kop zet. En Donny is acteerlessen gaan nemen en werkt keihard aan zijn body. Dankzij Gordon heeft hij geregeld werk als model. En hij heeft er ook al twee leuke filmrollen opzitten.'

Waar ben je het meest bang voor?

'Voor de dood. Ik geloof dat er na dit leven niks meer is.'

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

'Ik heb twintig jaar geleden een show in Carré gegeven. Dat wil ik nóg een keer. Daar ben ik ook al druk mee bezig.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders