Dries Roelvink had zijn voorbereiding op zijn langverwachte concert in Paradiso wel iets anders voorgesteld. Nu hij met zijn gezin meedoet aan de SBS6-realityserie Effe geen cent te makken, mist hij behoorlijk wat apparatuur.

'Ik had altijd het idee ik kan zo vanuit mijn woning in de P.C. naar Paradiso toe lopen. Maar nu ga ik mij hier maar voorbereiden', zegt Dries vanuit zijn tijdelijke bijstandswoning in Amsterdam-Noord. Daar draait hij samen met zijn vrouw Honoria en zijn zoons Dave en Donny een maand lang elk dubbeltje om.

Article continues after the ad

Apparatuur 

'Ik mis best wel wat apparatuur om de hele setlist nog een goed door te luisteren. Dus ik heb maar een extra repetitie met de band ingebouwd', aldus de zanger, die naar eigen zeggen nu 'de hele dag' met overleven en het goede doel bezig is. 'Voor mijn voorbereiding op Paradiso is dit heel slecht', lacht hij.

Dries staat op 10 september in een vol Paradiso, die hij voor de gelegenheid omdoopt tot 'Paradriso'. De zanger noemde het optreden eerder 'een onmogelijke droom en diep gekoesterde wens'.

De realityserie De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken is vanaf 19 september via televisie te volgen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief
.

Bron en beeld: ANP