De zanger deelt op Instagram een zonnige foto waarmee hij terugblikt op een heerlijke vakantie op Curacao met zijn zoons vijf jaar geleden.

Met de foto verwijst hij vooral naar de verandering die zoon Donny heeft doorgelopen de afgelopen vijf jaar. 'Ik heb de indruk dat Donny lichamelijk wat veranderd is de laatste paar jaar', schrijft hij bij de foto. De slanke tienerjongen van vijf jaar terug is inmiddels getransformeerd tot een afgetrainde sportieveling. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 jaar jaar geleden dit op Curacao. Ik heb de indruk dat Donny lichamelijk wat veranderd is de laatste paar jaar 🤣

Een bericht gedeeld door driesroelvink_official (@driesroelvink_official) op

Nieuwe reality-serie

Binnenkort komen de Roelvinkjes weer op de buis. Dries, zijn vrouw Honoria en zoons Dave en Donnie gaan een nieuw televisieavontuur aan. De bedoeling is dat de familie in deze serie een winkel overneemt van een eigenaar die op vakantie gaat. Het programma van John de Mol zal in mei op televisie te zien zijn. 

Story Muziekfeest

Zondag 31 maart 2019 is Dries aanwezig op het Story Muziekfeest! Samen met onder andere de rasartiesten Ria Valk, Quincy en DJ Bert (bekend van De Bolle Jan-show) geeft hij een fantastisch optreden weg. Samen weten ze er een echt feestje van te bouwen toplocatie met een even uniek als schitterend uitzicht over de start- en landingsbanen van luchthaven Schiphol: de SkyBar747 in het Corendon Village Hotel. Daar bent u toch ook bij? Meld je hier aan!

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP & Instagram