Gisteren zag ik mijn oudste zoon Dave nog even via FaceTime. Hij belde me net voordat zijn optreden begon op Mallorca, waar hij als dj van twee uur tot half vier ‘s nachts zijn muziek draait. Mallorca is een van de zeven vakantiebestemmingen waar Dave ook deze zomer weer geregeld draait. Vanuit die club in Palma de Mallorca wordt hij meteen weer naar het vliegveld gereden omdat hij dan ‘s morgens vroeg aansluitend doorvliegt naar Albufeira aan de Portugese Algarve, waar hij dan de volgende avond weer draait.

Zo ziet zijn zomertour er voor alweer het derde jaar uit. Ruim 35 vluchten binnen 40 dagen! Hoewel het natuurlijk best vermoeiend is, vindt hij het geweldig om dit te mogen doen. Elke dag draaien in een ander land met elke keer weer andere Nederlandse vakantiegangers. Voordat zijn zomertour begon, heeft Dave voor Videoland ook nog even twee tv-programma’s gepresenteerd van elk zes afleveringen. De serie die hij samen met zijn 89-jarige oma Dien heeft opgenomen, dreigt een groot succes te worden.

Hierin is te zien dat Dave de tien grootste wensen van zijn oma laat uitkomen. Dat levert natuurlijk hilarische beelden op. Persoonlijk vind ik het erg leuk om Dien, mijn ex-schoonmoeder, nu op tv terug zien, mede omdat ze altijd al een geweldige oma voor mijn zonen is geweest. De band die ik zelf met Dave heb, is bijna niet te beschrijven, hoewel tekstdichter Bram Koning er dichtbij kwam toen hij de leader voor De Roelvinkjes, onze reallifesoap, schreef: Maar ach, je blijft altijd m’n kind.

De hele column van Dries lees je in de nieuwste Story. Editie 29 ligt nu in de winkels.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: ANP 

Achter elke grote man staat (vaak) een sterke partner, maar in het geval van René Froger is dat een compleet gezin: zijn vrouw Natasja, hun zoons Maxim (links) en Didier (rechts) en René’s dochter Natascha uit zijn eerste huwelijk met Yolanda, met wie hij ook zoon Danny kreeg; die staat niet op deze foto. Een miljoenenjacht op de Middellandse Zee, een Gooise villa met een garage vol sport-bolides, een vette bank- rekening: René zou alles – bij wijze van spreken, hij heeft nu eenmaal wat luxe nodig – zó opgeven zolang hij Natas en hun nazaten maar kan zien. En op de bril die hij daartoe inmiddels nodig heeft, krijgt hij vast wat korting.

Dit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of klik hier op deze te bestellen. 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders

Nog altijd is er geen sprake van contact tussen André Hazes (24) en zijn zus Roxeanne (25). Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen bijzonder pijnlijk zijn. Is gezinstherapie de manier om nader tot elkaar te komen?

Toen André Hazes en zijn moeder Rachel zich vorig jaar verzoenden, leek het een kwestie van tijd voordat ook de oorlog tussen André en zijn zus Roxeanne zou worden beëindigd. Maar dat scenario lijkt verder weg dan ooit. ’Ik ben gestopt met hopen,’ zo vertelt Roxeanne deze week in het magazine Vrouw. ‘In het begin heb ik veel verdriet gehad om het feit dat ik geen contact meer heb met mijn broertje. Dat heb ik hem ook laten weten: ‘ik mis je’. Ik heb hem op de hoogte gehouden van belangrijke gebeurtenissen in mijn leven. Maar het houdt een keer op. Ik heb hem bewust niet meegedeeld dat ik was bevallen van Fender. De deur staat altijd voor hem open. Maar ik heb nu één doel en dat is mijn gezin en mijn publiek omarmen.’ Voor moeder Rachel moet de voortdurende ruzie tussen haar kinderen een hard gelag zijn. Ze zou niets liever willen dan haar complete gezin, met aanhang en kleinzonen André (2) en Fender van vier maanden oud, aan de keukentafel krijgen. Maar dat lijkt vooralsnog een utopie...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP