Heel triest nieuws voor Jan Dulles en zijn vrouw. Zaterdag is hun pasgeboren dochtertje Donna van drie maanden overleden. 

Article continues after the ad

Jan Dulles dochter overleden

Op Instagram deelt de zanger het emotionele bericht. 'Vandaag is de ergste nachtmerrie uitgekomen die je als ouders kunt voorstellen,' start hij het verhaal. 'Onze dochter Donna is vanmorgen plotseling overleden. We zijn verslagen. Verdere woorden zijn op dit moment overbodig. Caroline en ik hopen dat iedereen onze privacy zal respecteren en ons de rust gunt dit te kunnen verwerken.'

Steun

De 3JSs-zanger krijgt heel veel steun van bekend Nederland. Zo reageren collega Jan Smit en Annemarie Keizer met een gebroken  hartje. Ook meidengroep OG3NE laat van zich horen: 'Het vreselijkste nieuws wat je je kunt bedenken.... we leven enorm met jullie mee. Alle sterkte en kracht van de wereld sturen we jullie kant op ❤️.' Verder wensen zijn fans hem heel veel sterkte en sturen hun condoleances.

Gezin

Donna-Maria Keuken kwam op 13 september ter wereld. Het is het tweede kind voor de 45-jarige Dulles, die ter wereld kwam als Jan Keuken, en zijn vriendin Caroline Mol. In november 2018 werd zoon James geboren.

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

 
 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.