Een scheiding, mishandelingen, het kwijtraken van haar drie kinderen, het verlies van haar grote liefde... Er lijkt maar geen einde te komen aan de ellende in het leven van Samantha de Jong. En volgens bezorgde familie en vrienden zou een volgend drama al in aantocht zijn, nu Samantha weer omgang heeft met een oude bekende.

Het verdriet bij Samantha de Jong om de dood van haar vriend Gelmore is zo groot dat ze daags na zijn overlijden volledig instortte. De realityster zou bij kennissen thuis zijn geweest toen dat gebeurde en zij brachten Samantha direct naar het ziekenhuis. Volgens insiders zou er geen sprake zijn geweest van een zelfmoordpoging. Wel zou Samantha dusdanig van de kaart geweest zijn dat een ziekenhuisopname nodig was.

Article continues after the ad

Realityseries

Het is het zoveelste drama in het leven van Samantha, die in 2010 landelijke bekendheid kreeg door haar deelname aan het tv-programma Oh Oh Cherso. Met een groep Haagse jongeren reisde Samantha af naar het Griekse Chersonissos waar ze 24 uur per dag gevolgd werden. Samantha raakte verslaafd aan de aandacht en nadat ze Michael van der Plas ontmoette werd hun liefdesleven jarenlang vastgelegd voor verschillende realityseries. Hun huwelijk, de geboortes van hun kinderen Angelina en Milano en de scheiding. Sindsdien gaat haar leven niet over rozen.

Grote zorgen

De zorgen om Samantha zijn nu groot. Volgens insiders zou ze zich weer op het verkeerde pad bevinden en omgaan met oude bekende Kimberley. Volgens Samantha is zij nu haar grote steun en toeverlaat, terwijl ze in 2019 nog aangifte wilde doen tegen Kimberley vanwege smaad en laster. Kimberley beweerde dat Samantha geen miskraam had gehad, maar abortus had laten plegen. Samantha was woest. ‘Het zijn grove leugens,’ brieste ze. ‘Niets van wat Kimberley heeft gezegd, is waar. Ik heb altijd gedacht dat ze een goede vriendin was. Maar nu zie ik wie ze werkelijk is: onbetrouwbaar en een waardeloze leugenaar!’ Toch is zij degene bij wie Samantha troost zoekt, nu ze zonder haar grote liefde Gelmore verder moet. 

Door: Karin Riethoven | Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 18 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.