Nog een tegenslag voor Patricia Paay. De Belastingdienst heeft beslag gelegd op het huis van de BN'er. De twee-onder-één-kapwoning met garage staat sinds vandaag te koop voor 475.000 euro.

More content below the advertising

Lees ook: Nog een tegenslag! Gekwetste Patricia Paay ziet haar droom uiteenspatten

Belastingschuld

Het leven van Patricia Paay staat op zijn kop na het uitlekken van haar privévideo's. Maar het drama in haar leven is nog niet voorbij. Een belastingdeurwaarder heeft gisteren een afschrift afgegeven voor executoriaal beslag op de woning van Patricia. Het blijkt dat La Paay de inkomstenbelasting over de jaren 2013, 2014 en 2015, de omzetbelasting over 2015 en 2016 en de zorgverzekeringswet over 2013 en 2014 niet of deels heeft betaald.

Nieuwe start

De belastingschuld van Patricia is naar verluidt 100.000 euro. Vorige week liet de BN'er nog weten een nieuwe start te willen maken met haar kersverse echtgenoot Robbert Hinfelaar. "Ik heb mijn huis in de verkoop staan om een schuld te kunnen betalen. Daar zit een ton eigen geld in. Dit alles is veroorzaakt door slechte boekhouder," zei Patricia over de situatie. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders