Het lijkt erop dat Douwe Bob een nieuwe liefde heeft gevonden. Hij schijnt het koude Nederlandse weer namelijk te ontvluchten in India, samen met zijn nieuwe vriendin: Anouk.

Instagram

Douwe heeft zelf nog niets bevestigd over een mogelijke nieuwe liefde, maar Anouk plaatste op haar Instagram volop foto’s van hen samen op vakantie. Inmiddels heeft ze deze foto’s weer verwijderd en is het account op privé gezet.

Article continues after the ad

India

De zanger deelde afgelopen donderdag een foto van zichzelf in het vliegtuig met als onderschrift ‘India!!’. Daarop plaatste Anouk rond dezelfde tijd eenzelfde foto in het vliegtuig met als onderschrift ‘Wij gaan naar india! En hoe’. Ook deelde ze foto’s van de twee samen rond de kersttafel, op de schaatsbaan en foto’s van het hondje van Bob. Anouk was ook aanwezig bij de opnames van All You Need Is Love, wat ze verklaarde met: ‘Vriendlief treedt op.’

The Shape I'm In

Douwe’s relatie liep eerder dit jaar na zes maanden op de klippen. De pijnlijke breuk inspireerde de zanger om zijn album The Shape I’m In te schrijven.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders