Douwe Bob (24) geeft zaterdag misschien wel het grootste optreden uit zijn carrière: Foolbar XL. In de Amsterdamse AFAS Live passen niet minder dan zesduizend mensen. Douwe is er meer dan klaar voor, vertelt hij.

Lees ook: Douwe Bob geniet van Marokko 'ik blijf, doei!'

Het is zwemmen of verzuipen

"Het is het grootste concert dat ik ooit heb gedaan, dus dat vind ik spannend", vertelt Douwe aan Veronica magazine, "Ik ben nu een jaar of vijf professioneel aan het spelen en heb in die tijd veel geleerd. Ik heb een aantal situaties meegemaakt waarin het zwemmen of verzuipen was. Ik ben wel klaar voor zo'n groot optreden."

Marokko vibe

De zanger is nog maar net terug uit Marokko. Maar wat heeft hij daar allemaal gedaan? "Ik was er naast voor vakantie ook om te werken aan het concert. We gaan namelijk veel met beelden doen. Een van de nummers die ik speel gaat over Marrakesh, dus ik dacht: ik ga op vakantie en ik neem mee... een videocamera."

Biertjes tappen?

Douwe is heel gelukkig met zijn leven. "2016 was echt mijn jaar, ik heb veel gedaan. Maar ik ga zorgen dat 2017 ook mijn jaar wordt, en van de mensen die van mijn muziek houden. Ik wil gewoon bezig zijn. En af en toe biertjes tappen."

Douwe geeft zijn concert op 25 maart in de Amsterdamse AFAS Live. 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Veronica magazine

Wat veel mensen niet over Tanja Jess weten is dat de presentatrice geboren is in Duitsland. Hoewel ze al ontzettend lang hier woont en zich Nederlands voelt, stond in haar paspoort toch dat ze Duitse was. Tot nu. Ze heeft goed nieuws: sinds gisteren mag ze zich officieel een Nederlander noemen.

Velen weten niet beter dat Tanja Nederlandse is. Nu is het in ieder geval écht zo. Tanja heeft een naturalisatie aangevraagd en gisteren was het zover. Met de woorden 'Deze Duitser is officieel Nederlander geworden' kondigt ze op social media aan dat het haar gelukt is.

Beeld: Peter Smulders

Dat leeftijd slechts een getal is, laat Jane Seymour zien met shoot voor Playboy op 67-jarige leeftijd. De actrice deelde een foto op Instagram, waarbij ze schrijft: 'Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen! Ik ben onlangs bij mij thuis gefotografeerd en geïnterviewd voor Playboy.'

Jane zegt beter dan ooit in haar vel te zitten op haar 67ste. Ook is ze, naar eigen zeggen, heel open over haar loopbaan en familie in het interview. 'Ik voel me nu veel sexier dan toen ik jonger was. Toen dacht ik 'oh jeetje, ik moet sexy zijn, maar hoe doe ik dat?' Het is enorm bevrijdend om nu op deze manier te leven. Ik zit echt lekker in mijn vel.'

 

Een bericht gedeeld door Jane Seymour (@janeseymour) op

Seymour is niet naakt te zien op de foto's.

Beeld: Peter Smulders