Douwe Bob werd op donderdag 9 december trotse vader van dochtertje Bobby Lou. In een gesprek onthult de zanger nu dat hij bijna de geboorte van de kleine spruit gemist had. 

Het had weinig gescheeld of Douwe Bob had de geboorte van zijn dochtertje gemist, zo vertelt hij nu in een gesprek.

Koffie

'Ik was beneden koffie aan het zetten toen er plotseling werd geroepen dat ik onmiddellijk naar boven moest komen', vertelt de zanger aan De Telegraaf. 'Toen ik bij Loes kwam, was de bevalling in bijzijn van de verloskundige in volle gang. Gelukkig was ik net op tijd', aldus Douwe Bob. 

Tekst gaat verder na de post. 

Article continues after the ad

Roze wolk

Dat de zanger op een grote roze wolk zit, blijkt uit de lieve kiekjes die hij samen met de kleine meid op Instagram post. 'Zo verliefd op deze dame 😍😍', laat hij weten onder het zoete kiekje. 

Tekst gaat verder na de post. 

Co-ouderschap

Eind juli werd duidelijk dat Douwe Bob en Loes van Delft een kindje verwachten. De zanger is niet samen met de moeder van de kleine spruit en vertelde recent in Rooijakkers over de vloer hier openhartig over. Dat hij geen relatie met Loes heeft, vindt hij voor de opvoeding van het kind niet uit hoeven maken. Douwe Bob gelooft in liefde. Het was ook nooit de bedoeling om dit samen te doen, zo gaf hij destijds aan.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram Douwe Bob

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.