Douwe Bob kondigde gisteren vrij onverwacht aan vader te worden van zijn eerste kindje. De moeder van de kleine spruit is kunstenares Loes van Delft, maar de zanger wil wel duidelijk maken dat ze geen relatie hebben.

In een post op Instagram van 100% NL werd Loes namelijk zijn vriendin genoemd, maar dat wilde Douwe Bob even rechtzetten. 'Loes en ik hebben geen relatie', reageerde de zanger. Het commentaar is inmiddels verwijderd en de muziekzender heeft het bijschrift aangepast.

Eerste kindje

Het nieuws kwam voor velen uit de lucht vallen. 'Er zit een lieve meid in het publiek, Loes. Die heeft een hele mooie baby in haar buik en ik mag daar de vader van worden', vertelde de zanger tijdens een recent optreden aan het nietsvermoedende publiek. Douwe Bob praatte nog niet eerder publiekelijk over Loes. Nadat hij in 2020 bekendmaakte weer vrijgezel te zijn, deed een recentere Instagramfoto vermoeden dat hij terug was bij zijn ex-liefje Anouk.

Dochtertje

De twee verwachten een meisje. 'Het wordt een dochtertje, en ik ben heel trots dat we een dochter krijgen', zegt Douwe tijdens het concert. Hij draagt dan ook een liedje op voor zijn twee meiden: 'Deze is voor jou Loes en voor onze ongeboren dochter. De video van de bekendmaking zie je hier.

Article continues after the ad

Bron: AD | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.