Douwe Bob heeft een nieuw stulpje gekocht! De zanger neemt zijn intrek in een bijzonder huis op het Borneo-eiland in Amsterdam. 

Lees ook: Deze BN'er wil het bed met Douwe Bob delen

Prachtig uitzicht

Het Songfestival heeft de 24-jarige zanger geen windeieren gelegd. Douwe telde maar liefst €750.000 euro neer voor zijn nieuwe huis. Maar dan heb je ook wat: een appartement van 179 vierkante meter met uitzicht op een haven. Er zijn in totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. Dat meldt bekendeburen.nl.

Samenwonen?

De vraag is of Douwe met zijn vriendin gaat samenwonen, of dat hij er alleen zijn intrek neemt. De zanger heeft in ieder geval genoeg ruimte om zijn passie te kunnen uitvoeren, zijn nieuwe stulpje heeft ook een aterlierruimte van 80 vierkante meter met gigantische ramen, inclusief prachtig uitzicht. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Xess Xava is pas twee jaar, maar nu al een ware Casanova. Het zoontje van Wesley en Yolanthe heeft een kusje gehad van een 7-jarig meisje. 

Eerste kus

De kleine Xess valt in de smaak bij de meiden. Yolanthe deelt een mierzoet kiekje van haar zoon die net een kus heeft gehad van een meisje. "Een 7-jarig meisje kwam naar hem toe en vroeg om een zoen... Kijk hoe blij hij is," schrijft de voetbalvrouw. Yolanthe's volgers smelten bij de foto. "Klein hartenbrekertje wordt het," schrijft een fan. 

Beeld: Edwin Smulders

Een jaar geleden heeft Gordon zijn levensstijl omgegooid. De presentator eet gezond en staat regelmatig in de sportschool, en dat werpt nu zijn vruchten af. Gordon deelt een foto van zijn nieuwe, afgetrainde lijf. 

Respect

Ondanks een heftige liefdesbreuk, werkt Gordon zich nog steeds in het zweet in de sportschool. De BN'er is in een jaar tijd 16 kilo kwijt. Hij heeft zijn streefgewicht nog niet behaald, Gordon wil nog vijf kilo afvallen. "We zijn op de goede weg," schrijft hij bij het kiekje van zijn afgetrainde lijf. Het regent complimenten onder de foto. "Wat ontzettend goed Gordon, respect," reageert een volger.

Fotoshop?

Toch vermoeden een aantal mensen dat er fotoshop in het spel is. Oplettende kijkers zien dat de spiegels en vloer meebuigen met Gordons lichaam. Dit zou erop wijzen dat de BN'er zijn lichaam met een fotobewerking-app smaller heeft gemaakt.

 

We zijn op de goede weg 😂😂😂😂 #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Beeld: Edwin Smulders