Douwe Bob lijkt een grapje van Raemon Sluiter op Twitter over zijn aanstaande vaderschap niet te kunnen waarderen. De zanger haalt in een reactie op de Tweet opvallend hard uit naar de oud-tennisser.

'Hou je bek joh, sukkeltje', schreef Douwe Bob in een inmiddels verwijderde tweet. Daarna plaatste hij een nieuwe: 'Sukkeltje.'

Article continues after the ad

Raemon Sluiter

De zanger reageerde daarmee op een tweet van Sluiter, die vrijdag 'was dus alleen even Douwe, Bob' op Twitter zette met daarbij een screenshot van de nieuwskop 'Douwe Bob heeft geen relatie met kunstenares die zwanger van hem is'. Veel andere gebruikers konden de tweet wel waarderen. Het bericht heeft al meer dan duizend likes gekregen.

Eerste kindje

Douwe Bob kondigde gisteren vrij onverwacht aan vader te worden van zijn eerste kindje. De moeder van de kleine spruit is kunstenares Loes van Delft, maar de zanger wil wel duidelijk maken dat ze geen relatie hebben.

Geen relatie

In een post op Instagram van 100% NL werd Loes namelijk zijn vriendin genoemd, maar dat wilde Douwe Bob even rechtzetten. 'Loes en ik hebben geen relatie', reageerde de zanger. Het commentaar is inmiddels verwijderd en de muziekzender heeft het bijschrift aangepast.

Dochtertje

De twee verwachten een meisje. 'Het wordt een dochtertje, en ik ben heel trots dat we een dochter krijgen', zegt Douwe tijdens het concert. Hij draagt dan ook een liedje op voor zijn twee meiden: 'Deze is voor jou Loes en voor onze ongeboren dochter.'

Bron: ANP, Twitter | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.