Doutzen Kroes probeert zo milieubewust mogelijk te leven, maar het vliegen draagt daar natuurlijk niet aan bij. Wel doet ze haar best om dat op een andere manier goed te maken.

Voor haar werk vliegt het model de hele wereld over, maar daar wil ze niet mee stoppen. ‘Ik ben het met iedereen eens dat vliegen enorm milieubelastend is en ik zou het natuurlijk het liefst veel minder doen, maar je moet die afweging maken,’ vertelt Kroes, die afwisselend in Amsterdam en New York woont, vanmorgen op Radio 1.

Ze probeert de balans goed te houden, want stoppen met vliegen ziet Kroes niet zitten. ‘Dan kun je niet meer leven. Ik kan wel in een hutje op de hei gaan wonen, maar dan heb ik die bekendheid niet meer.’ Terwijl die bekendheid volgens haar juist nodig is om aan de wereld te laten zien hoe belangrijk natuur en milieu zijn. Dat doet ze via diverse stichtingen en organisaties.

Andere initiatieven

'We nemen binnenkort wel een elektrische auto, maar dat is in Amsterdam nog heel moeilijk', zegt de 33-jarige Kroes. De stad heeft 'heel weinig' oplaadpunten. 'Dat wordt niet genoeg gesteund.'

Tijdens fotoshoots is ze ook met het milieu bezig. 'Ik probeer wel mijn eigen fles mee te nemen, mijn eigen beker. We moeten ophouden met het beeld dat het geen verschil gaat maken als ik het alleen doe. Juist als je dat wel doet en mensen dat zien, gaan dingen veranderen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!


Beeld: Peter Smulders
(Nu.nl)

Angela Groothuizen heeft een bezoekje gebracht aan goede vriend Leco van Zadelhoff. Ze ziet er volgens hem ‘beter uit dan ooit’.

“Zo mooi heb ik je nog nooit gezien!”, zegt een enthousiaste Leco, die blij is met het eindresultaat.

Niet te herkennen

Angela is voorzien van een bos krullen en feestelijke make-up. De positieve reacties stromen binnen op de foto. ‘Jij maakt van elke vrouw een diva’ en ‘prachtige vrouw die jij nog mooier weet te maken!’, zeggen verschillende mensen. Ook zeggen sommigen: ‘Ik herken haar bijna niet’. Eén volger van Leco weet het prachtig te verwoorden: ‘Als je zo mooi bent vanbinnen, dan straal je dat ook uit’. Zo is het.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders | Libelle.nl

Nicolette van Dam is een veelgevraagd presentatrice, en heeft daardoor altijd een volgeplande agenda. Sinds ze moeder is van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate, wordt ze gekweld door schuldgevoel.

'Dat heb ik Irene Moors een keer horen zeggen: een werkende moeder voelt zich altijd schuldig. Dat is me bijgebleven,' zegt de blondine in een interview met Vrouw. Ze vindt het lastig om met het schuldgevoel om te gaan. Om de zorg van hun dochters goed te verdelen, houden Nicolette en haar man Bas Smit hun agenda's goed bij. 'Als ik 's avonds moet werken, breng ik ze 's ochtends naar school. En ik block mijn agenda voor dingen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn voor de kinderen. Zoals een inloopochtend op school, dat zijn heilige momenten.'

Jonge moeder

De presentatrice is jong moeder geworden, op haar 26ste, en is daar heel blij mee. 'Mijn oma is jong, mijn moeder is jong en ik heb daar altijd zoveel plezier aan beleefd. Toen ik vijftien was, gingen we met kerst met z’n allen stappen in de Supperclub! Dus als je met de liefde van je leven bent, kun je er net zo goed meteen mee beginnen. Ik was 26 toen ik zwanger raakte en heb daar totaal geen spijt van gehad.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders