Doutzen Kroes Vogue

Doutzen Kroes krijgt naast veel hoon over de vragen die ze stelde over het coronavirus ook veel steunbetuigingen. Dat schrijft het Friese topmodel op Instagram.

'Ik krijg heel veel berichten van mensen die dankbaar zijn voor mijn post omdat ze dezelfde vragen hebben. Ik ben ook dankbaar voor de positieve berichten van jullie die mijn bericht op die manier interpreteren', zo bedankt Doutzen haar volgers.

'Urenlang research'

Het model kwam anderhalve week geleden in het nieuws omdat ze zich hardop afvroeg of corona wel op de goede manier zou worden aangepakt. Dat deed ze nadat ze naar eigen zeggen 'urenlang research' had gedaan.

Coronacomplot

Doutzen suggereerde dat media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven in deze donkere tijden. 'Is het gemakkelijker om een ​​door angst gedreven samenleving te beheersen? Willen ze het beste voor ons? En met ‘zij’ heb ik het over de media, de farmaceutische industrie, onze regeringen en alle grote bedrijven die heel andere belangen hebben dan de onze, zo lijkt het.'

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.