Doutzen Kroes neemt kijkers mee in een nogal intiem gebied van haar leven. In haar nieuwste vlog vertelt ze namelijk openhartig over hoe belangrijk leverreiniging voor haar is.

Wel waarschuwt het topmodel haar fans van tevoren: 'Ben je hier klaar voor? Het wordt super intiem.' Doutzen is aangeraden om deze reiniging te doen, zodat haar lever weer schoon is en goed werkt. Is dit niet het geval, dan heeft gezond eten en sapjes drinken maar weinig nut, aldus Kroes. 'Het is niet makkelijk om te doen. Het is heel intiem en er is veel begeleiding nodig.'

Article continues after the ad

Stenen

Is de reiniging afgerond, dan zullen er stenen uit je lichaam komen. Dat betekent weer dat je lever volledig is gereinigd. 'Ik ging vanochtend naar de wc en ik heb een ervaring meegemaakt die ik nog nooit heb meegemaakt. Alles wat eruit kwam, waren kleine groene stenen', vervolgt Doutzen. De beelden zijn ook weer niet zó intiem, want alleen haar man Sunnery James krijgt foto's onder ogen van wat er uit haar is gekomen. Wel mogen kijkers meegenieten van Doutzen op de wc. Als dat geen kijkje is in haar bestaan, dan weten we het ook niet meer.

Bron: Grazia | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.