Dotan hoopt dat er nog toekomst zit in zijn carrière. "Ik hoop het vertrouwen stap voor stap terug te kunnen winnen", zei de aangeslagen zanger maandagavond in RTL Late Night. Afgelopen weekeinde onthulde de Volkskrant dat er jarenlang tientallen nepprofielen op social media werden gebruikt om het imago van de zanger op te poetsen.

Dieptepunt

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik nu probeer de dag door te komen. Ik hoop dat ik op een gegeven moment de muziek weer kan laten spreken." Dotan ging nogmaals diep door het stof. "Ik vind het heel belangrijk duidelijk te hebben dat ik me echt distantieer van de nare opmerkingen naar andere mensen en verhalen die zijn verzonnen." Als dieptepunt noemde de singer-songwriter het verhaal over het leukemiepatiëntje. Dotan zou de jongen in december 2015 de avond van zijn leven hebben gegeven door hem na een concert in de Ziggo Dome te ontmoeten, maar de jongen bleek helemaal niet te bestaan. "Ik wil benadrukken dat ik daar zelf niet achter zit, dat het niet uit mijn hoofd komt."

Verzonnen verhaal

Desondanks zei Dotan dat hij "het had kunnen en moeten weten" en actie had moeten ondernemen. Het verzonnen verhaal over de doodzieke jongen werd door verschillende media overgenomen. "Ik heb toen echt alleen maar de headline gezien en niet het hele stuk gelezen", gaf de zanger als verklaring voor het uitblijven van een reactie van zijn kant. "Ik heb nadat ik in de Ziggo heb gespeeld twee uur lang staan signeren. Ik heb toen allerlei mensen ontmoet, ook mensen in rolstoelen. Ik kan wel zeggen dat ik het wist, maar dat is gewoon niet zo."

Misselijk

Volgens Dotan wordt nu onderzocht hoe het verhaal in de wereld is gekomen. De Home-zanger werd overal "zo misselijk" van, dat hij heeft besloten al zijn social mediakanalen leeg te laten maken. "Ik wil gewoon dat het schoon is." De ontmoeting met een fan in een vliegtuig is volgens Dotan wel echt gebeurd. Een meisje luisterde naar zijn muziek en raadde die aan, niet wetende dat de zanger naast haar zat. "Dat gebeurt regelmatig. Ik ben met mijn gezicht niet veel te zien, mijn muziek is eigenlijk bekender dan dat ik zelf ben." Dat is na de afgelopen dagen waarschijnlijk wel anders, merkte Humberto Tan op. "Ik weet niet of ik het op deze manier had geweld, maar je kan er niet echt omheen."

Speculeren

De zanger zei ook dat "het verhaal bijna een eigen leven is gaan leiden". "Op een gegeven moment wordt aan alles getwijfeld en wordt zo onduidelijk wat echt is. Mensen beginnen te gissen, gaan invullen en speculeren." Volgens Dotan is alles in 2011 "heel onschuldig" begonnen. "Ik zocht manieren om mijn muziek bij meer mensen terecht te laten komen. Daar is het idee ontstaan een aantal accounts aan te maken om hier en daar een like te doen of een liedje aan te vragen." Dotan was "naïef en onzeker" en is "ongelooflijk dom" geweest.

Bedreigd

Dotan benadrukte meermaals dat hij zijn verantwoordelijkheid wil nemen. "Het is heel makkelijk om in de slachtofferrol te schieten. Ik ben met de dood bedreigd, voor van alles en nog wat uitgemaakt. Maar als iemand echt denkt dat ik zo'n bericht aan het kloppen ben, dan zou ik diegene ook een lul vinden." Dotan maakte zich juist hard voor meer openheid en eerlijkheid op social media. "Ik snap totaal dat mensen teleurgesteld zijn. Helemaal omdat het haaks staat op wat ik naar voren wil brengen. Er is de afgelopen dagen zo veel gezegd en zo veel gebeurd. Ik heb me zo vaak voor de kop geslagen. Ik dacht: idioot, wat heb je in godsnaam gedaan?"


Beeld: Edwin Smulders | (ANP)

Het lijkt erop dat Brad Pitt en Angelina Jolie iets meer tot elkaar zijn gekomen in hun 'vechtscheiding'. Volgens een bron zou Angelina een handreiking naar Brad hebben gedaan om er samen uit te komen wat betreft co-ouderschap. 

Brad en Angelina zouden elkaar 'stiekem' ontmoet hebben bij haar thuis. "Het was de eerste keer dat ze bij elkaar kwamen om dingen door te spreken en een beslissing te maken in het belang van hun zes kinderen. Het was een succes en ze willen dit graag voortzetten", aldus de bron. "Angelina was klaar met moddergooien en wil graag met Brad tot een oplossing komen. Brad heeft al die tijd de vrede bewaard tussen hen en kijkt er naar uit om een rustigere situatie voor de kinderen te realiseren."

Drank en drugs

Jolie vroeg op 20 september 2016 de scheiding aan van Brad en sindsdien leefde het voormalige glamourkoppel in onmin met elkaar. Angie beweerde dat Brad teveel dronk en drugs gebruikte, wat resulteerde in een 'vervelende verhouding met hun kinderen'. Volgens Brad is dit onzin en wil hij juist niets liever dan veel tijd met zijn kinderen doorbrengen, waartoe hij naar eigen zeggen 'prima in staat is'.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP

Een tweede kindje adopteren was al een tijdje een grote wens van Wesley Sneijder en Yolanthe. Binnenkort zou die wens misschien werkelijkheid kunnen worden. "We wachten nu tot we worden gebeld."

Een kwestie van weken is het echter niet, benadrukt de presentatrice van het nieuwe RTL-programma The Talent Project. "Het kan nog wel twee jaar duren voordat we iets horen. Als het komt, dan komt het."

Happy family

Yolanthe werd na een lang en medisch traject in 2015 voor het eerst moeder van haar zoontje Xess Xava. Daar is ze nog altijd zielsgelukkig mee. "Ik heb Xess altijd bij me, hij is mijn alles", zegt ze.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some true artists over here 👩🏻‍🎨👨🏼‍🎨😁🎨

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Wesley kreeg eerder al een zoon uit een eerdere relatie, de nu elfjarige Jessey.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My boy ❤️

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

 


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron, beeld: ANP