De Nederlandse zanger André Hazes is de jongste telg uit de Hazes-familie en zoon van volkszanger André Hazes sr. en Rachel Hazes-van Galen. Hij bracht al vele platen en albums uit en heeft sinds 2016 een zoon met Monique Westenberg.

André Hazes brak door bij het grote publiek met zijn optreden in zevende editie van De Beste Zangers van Nederland en treed elk jaar als vaste artiest op bij de Holland Zingt Hazes-concerten.

More content below the advertising

Alles wat je wilt weten over André Hazes kun je hier lezen. Het allerlaatste nieuws over André vind je bovenaan. 

André en Monique zien leven door roze bril

9.10.2019

André en Monique genieten momenteel met het hele gezin van een welverdiende vakantie op Bonaire. Of ze nu samen zijn of niet, ze zien het leven voor nu even door een roze bril.

Lees hier meer

Gezinsuitbreiding voor André en Monique!

7.10.2019

André Hazes en zijn vriendin Monique krijgen binnenkort gezinsuitbreiding. De twee hebben besloten om een hondje te adopteren die ze tegenkwamen in een opvang op Bonaire, waar het stel op vakantie is.

Lees hier meer

André en Monique samen op vakantie

30.9.2019

André Hazes maakt er geen geheim van: het gaat niet zo lekker met Monique. De twee zijn op dit moment geen stel meer. Maar ze geven het niet op. André en Monique zijn vanochtend in het vliegtuig gestapt voor een welverdiende vakantie.

Lees hier meer

Telefoon André Hazes vol met pikante kiekjes

25.9.2019

De relatiebreuk tussen André Hazes en zijn Monique is nog maar net afgewend, of het volgende schandaal lijkt zich al aan te dienen. Want de zanger blijkt wel heel wat pikante kiekjes op zijn telefoon te hebben na nader onderzoek...

Lees hier meer

André en Monique lijken weer samen te kunnen lachen

17.9.2019

Dat de relatie van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) momenteel in zwaar weer verkeert, is inmiddels geen geheim meer. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor een grapje hier en daar, zo blijkt uit een nieuwe foto die de zanger deelt.

Lees hier meer

André vermaakte zich met twee vrouwen tegelijk

14.9.2019

Werd André Hazes tijdens zijn recente verblijf in Spanje gezien terwijl hij hand in hand liep met een ándere vrouw dan Monique, nu vertelt een ooggetuige aan Story dat de zanger zich die avond zelfs met twéé vrouwen zou hebben vermaakt. ‘Ik denk dat André en die twee meisjes elkaar al langer kenden, aangezien hij in het openbaar zo intiem met hen was...’

Lees hier meer

André Hazes bevestigt niet meer met Monique te wonen: is het definitief over?

13.9.2019

Toen André Hazes (25) donderdagavond te gast was in ‘Beau’, moést de vraag natuurlijk gesteld worden: wat is nu de status tussen hem en Monique Westenberg (41)? Hoewel de zanger er niet al te veel over kwijt wilde, vertelde hij wel dat hij niet meer thuis woont. Of het dit keer een definitieve breuk betreft? “We weten het even niet.”

Lees hier meer

Jonge Andreé Hazes en zoontje Dré samen op één foto

10.9.2019

Nu André Hazes junior bijna drie jaar is, herkent zijn vader steeds meer van zichzelf in hem. De twee zijn even ondeugend, en lijken ook qua uiterlijk op elkaar. Dat bewijst een bijzondere foto.

Lees hier meer

André en Monique bouwen samen aan de toekomst 

Waren André en Monique eerder nog verder verwijderd van elkaar dan ooit, lijken de twee nu weer samen te bouwen aan de toekomst. Heeft Westenberg de zanger dan toch écht vergeven?

Lees hier meer

Ooggetuige vertelt aan Story: 'Ik zag André Hazes vorige week in Spanje hand in hand... mét een ándere vrouw!'

4.9.2019

Volgens insiders is de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg zo goed als voorbij. Zelf lijkt André ook niet langer te willen verbergen dat er serieuze problemen zijn. Sterker nog: vorige week werd de zanger hand in hand met een jonge blondine gespot in zonnig Spanje. Een ooggetuige vertelt aan Story: ‘André deed geen moeite om haar te verbergen!’ 

Lees hier meer

André maakt schoon schip: ontvolgen Nikkien Plessen bevestiging van hun affaire?

3.9.2019

Dat er relatieproblemen zijn met Monique, heeft André Hazes inmiddels toegegeven. Maar over zijn vermeende affaire met Nikkie Plessen houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. Toch lijkt hij de flirt nu te bevestigen.

Lees hier meer

Had André Hazes geheim afspraakje met Imanuelle Grives?

31.8.2019

Nu André Hazes na onthullingen in Story toegeeft dat er iets moeilijks speelt tussen hem en Monique, staat de geruchtensluis wagenwijd open. Sprak men in nachtelijk Amsterdam al over zijn avondjes met Nikkie Plessen, nu zingt in de showbizz de roddel rond dat André het bijzonder goed kon vinden met de momenteel gedetineerde actrice Imanuelle Grives.

Lees hier meer

'Het is over en uit tussen André Hazes en Monique'

22.8.2019

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, lijkt haar eigen leven ontvlucht te zijn: sinds zij met de zanger en hun zoontje André jr. uit Marbella terugkeerde, is ze niet meer in hun woonplaats Berkel en Rodenrijs gezien en vertoont ze zich niet meer op social media. Dat terwijl André feesttenten afstruint, en zegt weer in zijn voormalige woonplaats Vinkeveen te wonen. Zelfs vrienden van het koppel gaan nu van een definitieve relatiebreuk uit...

Lees hier meer

Monique laat André Hazes boeten voor zijn zondes

10.8.2019

De vakantie van André Hazes en Monique Westenberg in Marbella zal er niet een zijn waarop met veel plezier wordt terug- gekeken. Na de Story-onthulling dat de zanger zich als vrijgezel gedraagt in het opzwepende uitgaansleven, is de sfeer in Huize Hazes tot onder het vriespunt gezakt. Monique lijkt alleen nog met André te communiceren via Instagram-posts die zó op een tegeltje kunnen...

Lees hier meer

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.