De Nederlandse zanger André Hazes is de jongste telg uit de Hazes-familie en zoon van volkszanger André Hazes sr. en Rachel Hazes-van Galen. Hij bracht al vele platen en albums uit en heeft sinds 2016 een zoon met Monique Westenberg.

André Hazes brak door bij het grote publiek met zijn optreden in zevende editie van De Beste Zangers van Nederland en treed elk jaar als vaste artiest op bij de Holland Zingt Hazes-concerten.

Alles wat je wilt weten over André Hazes kun je hier lezen. Het allerlaatste nieuws over André vind je bovenaan. 

Dubbel Hazes-huwelijk na familietripje naar Rome?

11.01.2020

Article continues after the ad

Afgelopen week vierden André Hazes en Bridget Maasland mét Rachel Hazes en haar nieuwe liefde Mike een korte familievakantie in Rome. Story zocht ze daar op en zag met eigen ogen hoe de romantiek grote hoogtes bereikte... met wie weet een DUBBEL huwelijk op komst!

Lees hier meer

Bridget en André trappen 2020 liefdevol af in Marokko 

02.01.2020

Na een kerst met de familie zijn André Hazes en Bridget Maasland in het vliegtuig gestapt voor oud en nieuw. De tortelduifjes vlogen naar Marokko, waar ze om middernacht begonnen aan een jaar dat in het teken staat van de liefde.

Lees hier meer

Bridget en André vieren eerste kerst samen  

25.12.2019

Bridget en André hebben dit jaar niet alleen de boom versierd, maar ook elkaar. Het is tijd voor hun eerste kerst samen.

Lees hier meer

André steunt Bridget in kort geding tegen Privé

André is met zijn vriendin Bridget meegekomen naar de rechtbank in Amsterdam. De zanger is er om de presentatrice te ondersteunen in haar kort geding tegen weekblad Privé. 'Ik steun haar altijd', zei hij voorafgaand aan de zaak.

Lees hier meer

André deelt eerste liefdesfoto met Bridget

07.12.2019

André Hazes heeft nu dan toch een officiële eerste foto samen met zijn nieuwe liefje Bridget Maasland op Instagram gedeeld.

Lees hier meer

Monique niet welkom in André’s kleedkamer

24.11.2019

André en Monique zouden al tijdens zijn Ahoy-concerten uit elkaar zijn geweest. Hoewel Monique op Instagram deed voorkomen alsof ze weer gelukkig waren en zij daar als liefhebbende partner aanwezig was, stak de vork toch iets anders in de steel.

Lees hier meer

André: 'Monique en ik houden veel van elkaar'

14.11.2019

André en Monique houden nog altijd veel van elkaar. Dit vertelt Andre in een exclusief interview met Shownieuws…

Lees hier meer

André: 'Hierdoor ben ik zo verliefd op Bridget!'

14.11.2019

Bridget Maasland is een van de ‘tofste wijven’ die André Hazes ooit heeft ontmoet. Dit vertelt hij in het exclusieve interview dat Shownieuws met hem had…

Lees hier meer

André Hazes: 'Afgelopen week was een hel'

14.11.2019

André Hazes heeft een aantal pittige dagen achter de rug na alle commotie op het nieuws dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn. In een interview met Shownieuws vertelt de zanger, die inmiddels aan het daten is met Bridget Maasland, dat de afgelopen week 'een hel' was.

Lees hier meer

Zo reageert Monique op breuk met André

13.11.2019

Monique verscheen voor het eerst na de pijnlijke breuk met André weer in het openbaar. Dat Westenberg weinig kwijt wil over haar privéleven, blijkt wel wanneer ze het evenement verlaat.

Lees hier meer

Hoe serieus moeten we André's relatie met de twintig jaar oudere Bridget Maasland nemen?

13.11.2019

De aankondiging van André Hazes dat zijn relatie met Monique Westenberg voorbij is, kwam voor Story-lezers niet bepaald als een verrassing, na diverse publicaties over de fratsen van de razend populaire zanger. Verrassend is wél zijn nieuwe relatie met Bridget Maasland, die niet bepaald standvastig bleek in eerdere relaties met veel jongere mannen. En zal Monique alsnog moeder worden van de bevruchte embryo’s die zij en André eerder lieten invriezen?

Lees hier meer

André geniet van avondje uit met nieuwe liefde Bridget

13.11.2019

Andre Hazes geniet dinsdagavond volop van een gezellig avondje uit met zijn nieuwe liefde Bridget! Op zijn Instagram Stories deelt hij hoe de twee genieten van een rockconcert in Amsterdam.

Lees hier meer

Zien: Monique voor het eerst in openbaar na pijnlijke breuk André

12.11.2019

Monique Westenberg heeft in een week tijd een hoop te verwerken. Haar relatie met André is voorgoed voorbij, en ze heeft ook nog eens via een appje moeten horen dat hij verliefd is op een ander. Maar de blondine laat zich niet uit het veld slaan.

Lees hier meer

Bridget bevestigt eerdere zoen met André

12.11.2019

André en Bridget beweerden elkaar pas een week 'meer dan leuk' te vinden. Maar volgens een hardnekkig gerucht zijn de twee al eerder intiem geweest. De presentatrice komt nu tóch terug op haar bewering en bevestigt dat er al eerder is gezoend.

Lees hier meer

Story maakt eerste foto André Hazes en Bridget Maasland

12.11.2019

Het nieuws sloeg in als een bom: André Hazes en Bridget Maasland zijn verliefd. Story-fotograaf Edwin Smulders heeft gisteravond, op hun allereerste date, de eerste foto gemaakt van het kersverse showbizzkoppel.

Lees hier meer

Monique probeert door te gaan na pijnlijke breuk met André

11.11.2019

Monique's leven staat op zijn kop. In een week tijd is haar relatie met André voorgoed beëindigd én moest ze via een appje vernemen dat hij verliefd is op Bridget. Ondanks de pijnlijke breuk probeert ze positief te blijven.

Lees hier meer

'André maakte al eerder slippertje met Bridget'

11.11.2019

Sinds een week hebben ze het 'leuk,' beweren André Hazes (25) en Bridget Maasland (45). Maar volgens hardnekkige geruchten speelt er meer. De zanger zou Monique Westenberg al eerder hebben bedrogen met de presentatrice.

Lees hier meer

Bridget reageert voor het eerst op romance met André: 'Ik ben verliefd!'

11.11.2019

Dit weekend kwam het hoge woord eruit: André's relatie met Monique is voorgoed voorbij én hij is verliefd op een ander. De zanger is aan het daten met Bridget. Ook zij is hoteldebotel: 'Ja, ik ben verliefd!'

Lees hier meer

Bridget Maasland bevestigt: ze heeft het heel gezellig met André

10.11.2019

Niemand minder dan RTL-presentatrice Bridget Maasland (45) is de nieuwe liefde van André Hazes (25).

Lees hier meer

André en Monique zien leven door roze bril

9.10.2019

André en Monique genieten momenteel met het hele gezin van een welverdiende vakantie op Bonaire. Of ze nu samen zijn of niet, ze zien het leven voor nu even door een roze bril.

Lees hier meer

Gezinsuitbreiding voor André en Monique!

7.10.2019

André Hazes en zijn vriendin Monique krijgen binnenkort gezinsuitbreiding. De twee hebben besloten om een hondje te adopteren die ze tegenkwamen in een opvang op Bonaire, waar het stel op vakantie is.

Lees hier meer

André en Monique samen op vakantie

30.9.2019

André Hazes maakt er geen geheim van: het gaat niet zo lekker met Monique. De twee zijn op dit moment geen stel meer. Maar ze geven het niet op. André en Monique zijn vanochtend in het vliegtuig gestapt voor een welverdiende vakantie.

Lees hier meer

Telefoon André Hazes vol met pikante kiekjes

25.9.2019

De relatiebreuk tussen André Hazes en zijn Monique is nog maar net afgewend, of het volgende schandaal lijkt zich al aan te dienen. Want de zanger blijkt wel heel wat pikante kiekjes op zijn telefoon te hebben na nader onderzoek...

Lees hier meer

André en Monique lijken weer samen te kunnen lachen

17.9.2019

Dat de relatie van André Hazes (25) en Monique Westenberg (41) momenteel in zwaar weer verkeert, is inmiddels geen geheim meer. Dat betekent echter niet dat er geen ruimte is voor een grapje hier en daar, zo blijkt uit een nieuwe foto die de zanger deelt.

Lees hier meer

André vermaakte zich met twee vrouwen tegelijk

14.9.2019

Werd André Hazes tijdens zijn recente verblijf in Spanje gezien terwijl hij hand in hand liep met een ándere vrouw dan Monique, nu vertelt een ooggetuige aan Story dat de zanger zich die avond zelfs met twéé vrouwen zou hebben vermaakt. ‘Ik denk dat André en die twee meisjes elkaar al langer kenden, aangezien hij in het openbaar zo intiem met hen was...’

Lees hier meer

André Hazes bevestigt niet meer met Monique te wonen: is het definitief over?

13.9.2019

Toen André Hazes (25) donderdagavond te gast was in ‘Beau’, moést de vraag natuurlijk gesteld worden: wat is nu de status tussen hem en Monique Westenberg (41)? Hoewel de zanger er niet al te veel over kwijt wilde, vertelde hij wel dat hij niet meer thuis woont. Of het dit keer een definitieve breuk betreft? “We weten het even niet.”

Lees hier meer

Jonge Andreé Hazes en zoontje Dré samen op één foto

10.9.2019

Nu André Hazes junior bijna drie jaar is, herkent zijn vader steeds meer van zichzelf in hem. De twee zijn even ondeugend, en lijken ook qua uiterlijk op elkaar. Dat bewijst een bijzondere foto.

Lees hier meer

André en Monique bouwen samen aan de toekomst 

Waren André en Monique eerder nog verder verwijderd van elkaar dan ooit, lijken de twee nu weer samen te bouwen aan de toekomst. Heeft Westenberg de zanger dan toch écht vergeven?

Lees hier meer

Ooggetuige vertelt aan Story: 'Ik zag André Hazes vorige week in Spanje hand in hand... mét een ándere vrouw!'

4.9.2019

Volgens insiders is de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg zo goed als voorbij. Zelf lijkt André ook niet langer te willen verbergen dat er serieuze problemen zijn. Sterker nog: vorige week werd de zanger hand in hand met een jonge blondine gespot in zonnig Spanje. Een ooggetuige vertelt aan Story: ‘André deed geen moeite om haar te verbergen!’ 

Lees hier meer

André maakt schoon schip: ontvolgen Nikkien Plessen bevestiging van hun affaire?

3.9.2019

Dat er relatieproblemen zijn met Monique, heeft André Hazes inmiddels toegegeven. Maar over zijn vermeende affaire met Nikkie Plessen houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. Toch lijkt hij de flirt nu te bevestigen.

Lees hier meer

Had André Hazes geheim afspraakje met Imanuelle Grives?

31.8.2019

Nu André Hazes na onthullingen in Story toegeeft dat er iets moeilijks speelt tussen hem en Monique, staat de geruchtensluis wagenwijd open. Sprak men in nachtelijk Amsterdam al over zijn avondjes met Nikkie Plessen, nu zingt in de showbizz de roddel rond dat André het bijzonder goed kon vinden met de momenteel gedetineerde actrice Imanuelle Grives.

Lees hier meer

'Het is over en uit tussen André Hazes en Monique'

22.8.2019

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, lijkt haar eigen leven ontvlucht te zijn: sinds zij met de zanger en hun zoontje André jr. uit Marbella terugkeerde, is ze niet meer in hun woonplaats Berkel en Rodenrijs gezien en vertoont ze zich niet meer op social media. Dat terwijl André feesttenten afstruint, en zegt weer in zijn voormalige woonplaats Vinkeveen te wonen. Zelfs vrienden van het koppel gaan nu van een definitieve relatiebreuk uit...

Lees hier meer

Monique laat André Hazes boeten voor zijn zondes

10.8.2019

De vakantie van André Hazes en Monique Westenberg in Marbella zal er niet een zijn waarop met veel plezier wordt terug- gekeken. Na de Story-onthulling dat de zanger zich als vrijgezel gedraagt in het opzwepende uitgaansleven, is de sfeer in Huize Hazes tot onder het vriespunt gezakt. Monique lijkt alleen nog met André te communiceren via Instagram-posts die zó op een tegeltje kunnen...

Lees hier meer

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.