In de tv-wereld staat Johan Derksen bekend als een open boek. Dat geldt niet voor zijn vrouw Isabelle en jongste dochter Anoeska, die in Londen woont. Doen zij in Johans biografie eindelijk een boekje open over hun echtgenoot en vader?

Meldde Story eerder al dat bestsellerschrijver Michel van Egmond – die eerder boeken schreef over en met Wim Kieft en René van der Gijp – de biografie van Johan Derksen gaat schrijven. Naar nu blijkt zal zijn levenspartner en journaliste Antoinnette Scheulderman de interviews met Johan voor haar rekening nemen en houdt Michel zich bezig met de rest van het boek. Daarin zal het zeker ook gaan over Johans vrouw Isabelle en zijn twee dochters.

Article continues after the ad

Mediaschuw

De Veronica Inside-ster woont met zijn vrouw Isabelle in het Drentse Grolloo en heeft twee dochters: de 41-jarige Marieke, die hij kreeg met zijn eerste vrouw, en Anoeska uit een kortstondig daaropvolgend huwelijk. Omdat Marieke als succesvol boekenuitgeefster geregeld in de media verschijnt, geniet zij enige landelijke bekendheid. Interessanter zal zijn of het Antoinnette Scheulderman lukt de mediaschuwe Isabelle en de grote onbekende, jongste dochter Anoeska (27), een boekje open te laten doen over hun band met Johan.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 01 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.