Omroep MAX gaat toch weer napraten over de (mis)baksels in Heel Holland Bakt. Met ingang van het nieuwe seizoen introduceert de omroep het programma Doorbakken, zo werd maandag bekend op de najaarspresentatie. Jan Slagter heeft, in overleg met André van Duin, Irene Moors gestrikt voor de presentatie.

Doorbakken is de opvolger van Van Duins Smaakt naar meer. In mei werd bekend dat dat programma sneuvelde omdat het te weinig jonge kijkers trok. Doorbakken gaat er dan ook iets anders uitzien.

Reportages en interviews

Zo wordt niet alleen meer teruggeblikt op de gebeurtenissen in Heel Holland bakt maar treedt Irene ook buiten de bakwereld. Ze voert gesprekken met gasten op diverse bijzondere locaties, afgewisseld met reportages waarin Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op Heel Holland Bakt-thema’s, ingrediënten en tradities.

Freelancer

"Ik heb zin om bij MAX aan de bak te gaan", zo reageert Irene, die in 2016 na 25 jaar RTL verruilde voor SBS6. Sinds vorig jaar werkt ze als freelancer. "Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, een van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!"

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.