Dat Donny, Dave, maar ook pa Dries Roelvink nogal bezig zijn met hun uiterlijk moge duidelijk zijn. Zo lieten Dave en Donny hun tanden in Turkije wegslepen 'in ruil' voor facings.

En ook nu is Donny weer naar Turkije, samen met zijn moeder, vertrokken voor een operatie. 

Topneus

Via zijn stories laat de realityster zien dat hij in een ziekenhuis bed ligt na een neuscorrectie. Donny: 'Het zit erop hoor jongens. Kijk even, wat een topneus.' Op social media wordt hij daarom gekscherend Barbie genoemd. En laat dat nou net in het verkeerde keelgat schieten.

Article continues after the ad

Medische reden

Donny: 'Ik ben hier om een medische reden. Dat heb ik al eerder verteld. Ik heb tijdens de voorbereiding van Boxing Influencers zoveel klappen op mijn neus gekregen dat er poliepen zijn ontstaan. Daardoor kan ik (piep, scheldwoord) slecht ademen. Ik heb hier dus niet omdat ik een of andere Barbie-pop wil zijn. Dus voor alle mensen die gelijk hun woordje klaar hebben staan, kijk eerst even verder. Ik ben hier niet voor de lol maar voor mijn gezondheid.'

Met mama

Donny is speciaal naar Turkije afgereisd omdat ze daar volgens hem gespecialiseerd zijn in dit soort operaties. Hij is niet alleen, maar zijn moeder Luciënne.

Bron: Instagram Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.