Na tweeënhalf jaar is de relatie tussen Donny Roelvink en Amijé definitief over. De jongste zoon van Dries Roelvink onthult hoe meisjes zich nu massaal aanbieden...

De breuk tussen Donny Roelvink (21) en zijn vriendin Amijé van der Laan kwam niet onverwacht. Sinds hun deelname aan Temptation Island VIPS in de zomer van 2018 rommelde het in hun relatie. Donny viel daar voor de charmes van verleidster Danique, waarop Amijé hun relatie verbrak.

Article continues after the ad

Toch kwam het stel weer bij elkaar, maar sinds eind april gaat Donny opnieuw als vrijgezel door het leven. "Ik heb Amijé moeten beloven niet te praten over de reden van onze breuk", vertrouwt hij Story toe. "Daar zal ik me aan houden. Het is al verdrietig genoeg."

Vrijgezellig

Donny geniet van zijn vrijgezellenstatus en heeft geen behoefte aan een nieuwe relatie. "Via social media zijn er genoeg meisjes die zich echt letterlijk aanbieden. Maar ze zijn allemaal minderjarig en dus veel te jong. Ik merk überhaupt dat mijn posts op Instagram veel meer geliket worden dan eerst. Had ik voor de breuk gemiddeld duizend reacties, nu zijn dat er vierduizend. Kennelijk lig ik goed in de markt."

Dit artikel komt uit Story. Editie 22 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders