Sylvie Meis (43) gaf in september het jawoord aan Niclas Castello (42), maar de donkere wolken stapelden zich al snel op boven hun sprookjeshuwelijk. Manlief zou namelijk al gespot zijn op een pikante datingsite. Toch is er volgens de presentatrice níks aan de hand.

Ook de Duitse media zitten bovenop het drama, maar de reactie van Sylvie is kort maar krachtig als het om mogelijke scheidingsgeruchten gaat. 'Het is allemaal bullsh*t', verklaart haar manager Marina aan de Telegraaf. Dat lijkt een krachtige bewoording, maar volgens Meis mag ze 'best zo geciteerd worden.'

Getrouwd

Het is niet de eerste keer dat de presentatrice wat kwijt wil over alle roddels rondom mogelijke huwelijksproblemen. Zelfs fans wilden weten hoe het nu zit tussen de twee en een van hen besloot vorige week de stoute schoenen aan te trekken. Deze desbetreffende persoon vroeg tijdens een chatsessie of Sylvie nog altijd getrouwd was, waarop ze reageerde door haar trouwring te laten zien. 'Ja, de laatste keer dat ik het controleerde, waren we nog altijd getrouwd', gaf ze aan.

Soulmate

Niclas Castello had ook al een bijzonder bericht voor haar verjaardag. Op Instagram verklaart hij Sylvie openlijk de liefde. 'Gefeliciteerd mijn liefde, mijn soulmate, mijn koningin. Ik hou van jou, voor altijd.'

Article continues after the ad

Second Love

Eind februari, zo’n vijf maanden na de droombruiloft in Florence, dropte het Duitse magazine InTouch een bom rondom het huwelijk van Sylvie en Niclas. De kunstenaar zou zich namelijk hebben ingeschreven bij een datingplatform dat bedoeld is voor getrouwde mensen. 'Het leven is kort, begin een affaire', luidt het motto van de bewuste site. Deze is dan dus ook vergelijkbaar met een Second Love en Victoria Milan die we in Nederland kennen.

Liefde

Sylvie en Niclas leerden elkaar kennen op een bruiloft van vrienden in het voorjaar van 2019. Niet lang erna werden ze innig knuffelend in de zee bij Saint Tropez gespot. In oktober van dat jaar maakten ze hun huwelijksplannen bekend, toen werd de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Huwelijk in Florence

In verband met het coronavirus moest het huwelijk van Sylvie Meis en Niclas Castello worden uitgesteld, maar in september 2020 kon het festijn eindelijk plaatsvinden. De sprookjesbruiloft – die maar liefst vier dagen duurde – vond plaats op een sprookjesachtige locatie in Florence, waar de presentatrice door haar 14-jarige zoon Damián naar het altaar werd begeleid. Het was de tweede keer dat Sylvie in het huwelijksbootje stapte, maar ondanks dat noemde ze het 'de mooiste dag van haar leven'. Niclas zou daar anders over gedacht hebben; hij zou zich 'groen en geel' hebben geërgerd tijdens zijn trouwdag.

Bron: Shownieuws, Superguide | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.