Bibian Mentel (48) moet opnieuw geopereerd worden. Dat laat haar man Edwin Spee weten aan RTL Boulevard.

De oud-snowboardster, die maar liefst al dertien keer getroffen is door kanker, moet geopereerd worden vanwege problemen aan haar rug.

Article continues after the ad

Wervel

Tijdens de operatie wordt een stukje wervel die door een tumor is beschadigd verwijderd. De wervel moer weg, omdat deze momenteel op haar zenuwbanen drukt. Vorig jaar werd Mentel ook al geopereerd aan haar rug. 

Kerstmis samen

'Daar ga je weer schatje, maar ook deze hobbel kan je hebben. Ik zou willen dat ik meer voor je kan doen, maar weet in elk geval dat ik 24/7 naast je sta.
Hou zo veel van jou en ben zo blij dat we straks gewoon weer samen Kerstmis gaan vieren', schrijft de man van Mentel op Facebook.

LEEF

Op dit moment kun je op Videoland een documentaire zien over de oud-snowboardster. In Bibian Mentel LEEF liep documentairemaker Jesse Bleekemolen een jaar lang mee met de de oud-snowboardster.

Andere kant

"Iedereen kent me als de goedlachse Bibian maar er zit ook een andere kant aan het verhaal," vertelde ze onlangs aan tafel bij Jinek. De 48-jarige Mentel, die bekend staat om haar optimistische levensvisie, is maar liefst dertien keer getroffen door kanker.

Ziekte

Ze vocht en overwon de ziekte meermaals, maar in maart 2019 werd er opnieuw kanker geconstateerd bij haar en die heeft zich inmiddels op zeven plekken in haar lichaam verder uitgezaaid.

Verdriet

"Ik wil dat er een grens zit aan mijn verdriet. We zeggen altijd, even janken en dan is het weer oké. Ik hoop dat het inspirerend is voor anderen die in zo'n situatie zitten," aldus Mentel.

Bron: RTL Boulevard/Jinek Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.