Hoewel het liefdesleven van Anouk de nodige ups en downs heeft gekend, is ze vandaag de dag alweer vijf jaar dolgelukkig met grote liefde Dominique.

Leeftijdsverschil van 19 jaar

Na eerdere mislukte huwelijken was daar in 2015 dan de basketbal trainer van haar kinderen: Dominique Schemmekes. 'Hij is zo’n ongelofelijke lieverd. En ook prachtig om te zien. Maar ik had ook zoiets van ‘Wat moet je met mij? We schelen negentien jaar. Doe even normaal’. Maar hij wilde niet gaan', vertelde Anouk in 2016 in een interview met Grazia.

Article continues after the ad

Dat Anouk 19 jaar ouder is dan haar nieuwe vlam, was aan het begin nog wel even een klein struikelblok. 'Hij is nog zo jong. Ik bedoel, straks komt-ie een of andere jonge griet tegen waarvan hij denkt: ja, dit is ‘r. Ik heb dat ook vaak tegen hem gezegd, maar hij wil het niet horen. Kijk, er komt een moment dat ik zestig ben. Dan is hij 39. Het leven begint dan pas. En dan zit-ie met een oude taart in Frankrijk kaasjes te eten.'

‘Liefde van mijn leven’

Dominique liet zich er echter niet door uit het veld slaan. Integendeel zelfs. Zo werd anderhalf jaar later namelijk dochter Jelizah geboren, waarmee het gezinsgeluk van Anouk na zes kinderen compleet is.

Inmiddels hebben de twee wel bewezen dat leeftijd maar een getal is. 'Ik ben met mannen getrouwd geweest die wel van mijn leeftijd waren en ook dat gaf geen garantie. Daarom geniet ik van het moment. En als ik dan toch de keuze heb om zoiets in de slaapkamer te hebben lopen… dan ga ik daar geen nee tegen zeggen.'

Vijf jaar

Van dat ‘moment’ mag Anouk vandaag de dag alweer 5 jaar genieten en dat vieren de twee met een zeldzame foto op Instagram. '5 jaar samen met de liefde van mijn leven', aldus Dominique in het bijschrift van de foto.

Door: Flaironline | Beeld: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.