Sinds een halfjaar gaat zijn wekker elke dag om tien voor vier. Een keertje snoozen en dan hup, eruit. 3FM-dj Domien Verschuuren (29) is eigenlijk helemaal geen ochtendmens, maar nam toch het stokje over van Giel Beelen. In een interview met VIVA vertelt hij openhartig over zijn relatie.

Lees ook: Domien Verschuuren denkt hierdoor een leuker mens te worden

Wat is het geheim van jouw relatie met Caroline?

“Zij. Ieder ander meisje was al lang weggerend. Ik kan verschrikkelijk met mezelf bezig zijn. En driftig zijn. En onredelijk. Vorige week nog. We moesten op een bepaalde tijd weg, stond zij netjes klaar, wilde ik nog iets afmaken. Toen ik tien minuten later weg wilde, was zij even iets anders aan het doen. Ging ik op haar katten dat we te laat kwamen. Ja, dat leidde tot een incidentje.”

Article continues after the ad

Jullie zijn 3 maanden uit elkaar geweest, hoe was dat, om na zo lang weer alleen te zijn?

“Ik dacht: nu ga ik los hoor, nu ga ik neuken jongen, potverdomme daar gaan we. Maar ik bleek daarin een sulletje. Ik dacht dat ik mezelf beperkte door haar. Ze was bezig met afstuderen en dat vond ik te lang duren. Ik vond mezelf – ja heb je die narcist weer – de grote superster die in het Glazen Huis had gezeten en als een raket ging.”

Wanneer wist je dat je haar terug wilde?

“Ik wilde alles met haar delen. Zat ik dronken in een taxi op Terschelling, wilde ik haar bellen. Ik miste haar. En ik besefte hoe onredelijk ik was. Ik vond dat zij stilstond, terwijl ze keihard bezig was met afstuderen. Nu heeft ze een killerbaan als managing editor bij een vrouwenblad. Ik was te veel met mezelf bezig en had geen oog voor wat ik had.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders 
Bron: VIVA | Tekst: Milou van der Will