Sinds een halfjaar gaat zijn wekker elke dag om tien voor vier. Een keertje snoozen en dan hup, eruit. 3FM-dj Domien Verschuuren (29) is eigenlijk helemaal geen ochtendmens, maar nam toch het stokje over van Giel Beelen. In een interview met VIVA vertelt hij openhartig over zijn relatie.

Lees ook: Domien Verschuuren denkt hierdoor een leuker mens te worden

Wat is het geheim van jouw relatie met Caroline?

“Zij. Ieder ander meisje was al lang weggerend. Ik kan verschrikkelijk met mezelf bezig zijn. En driftig zijn. En onredelijk. Vorige week nog. We moesten op een bepaalde tijd weg, stond zij netjes klaar, wilde ik nog iets afmaken. Toen ik tien minuten later weg wilde, was zij even iets anders aan het doen. Ging ik op haar katten dat we te laat kwamen. Ja, dat leidde tot een incidentje.”

Jullie zijn 3 maanden uit elkaar geweest, hoe was dat, om na zo lang weer alleen te zijn?

“Ik dacht: nu ga ik los hoor, nu ga ik neuken jongen, potverdomme daar gaan we. Maar ik bleek daarin een sulletje. Ik dacht dat ik mezelf beperkte door haar. Ze was bezig met afstuderen en dat vond ik te lang duren. Ik vond mezelf – ja heb je die narcist weer – de grote superster die in het Glazen Huis had gezeten en als een raket ging.”

Wanneer wist je dat je haar terug wilde?

“Ik wilde alles met haar delen. Zat ik dronken in een taxi op Terschelling, wilde ik haar bellen. Ik miste haar. En ik besefte hoe onredelijk ik was. Ik vond dat zij stilstond, terwijl ze keihard bezig was met afstuderen. Nu heeft ze een killerbaan als managing editor bij een vrouwenblad. Ik was te veel met mezelf bezig en had geen oog voor wat ik had.”

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders 
Bron: VIVA | Tekst: Milou van der Will 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Deze week een kijkje in de zomerse foto's, die ondanks het winterse weer, zijn geplaatst. 

Maan

 

January 11th, almost as good as august 11th 🌈

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Estelle

 

Sahara quat✌🏻💋

Een bericht gedeeld door Estelle Cruijff (@estellecruijff) op

Yolanthe

 

Grit & Grace

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Sylvie Meis

 

Never one to miss a sunset 🌅 #capetown

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Ali B

 

Het lekkerste bakje oploskoffie ever ⛺️🐘🦏🐆🐃🦁#rangerlife

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

 

Dit artikel komt uit editie 7 van Story. Nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Edwin Smulders: 'Ronald de Boer zie ik regelmatig in Amsterdam-Zuid waar hij met zijn gezin woont. Soms zit hij, zoals hier, op de elektrische bakfiets als hij zijn jongste dochters naar school brengt. Maar hij loopt ook vaak achter de kinderwagen met zoontje Boaz Samuel erin. Na vijf dochters (Brooke, Maxime, Demi, Fenna en Linde) werd Ronald vorig jaar september de trotse vader van een jongen. Toen zijn vriendin Suze van Boaz in verwachting was, stak Ronald niet onder stoelen of banken dat hij, na vijf meiden, het fantastisch zou vinden om een zoon te krijgen. En die wens is dus in vervulling gegaan. In de tijd dat Ronald nog voetbalde, was hij natuurlijk veel weg en had hij weinig tijd om met zijn kids door te brengen. Maar sinds hij voetbalanalist is, is daar veel verandering in gekomen. Hij is nu in het weekend of 
’s avonds aan het werk, maar overdag kan hij vol overgave papa zijn. En ik kan goed merken dat hij daar met volle teugen van geniet.’ 

Beeld: ANP