3FM-dj Domien Verschuuren heeft zijn huwelijk een jaar uitgesteld naar 2019. In De Telegraaf noemt Domien het een hels karwei om in Utrecht, waar hij zijn jeugdliefde en verloofde Caroline leerde kennen, een mooie locatie met Toscaanse invloeden te vinden.

"Omdat het maar niet wil lukken hebben we onlangs met pijn in ons hart de knoop doorgehakt om het hele feest maar te cancelen en een heel jaar te verplaatsen naar 2019. Want het moet wel een zomerse trouwdag worden", zegt Domien.

Toscane

De ochtendjock van 3FM vroeg in augustus zijn vriendin Caroline ten huwelijk tijdens een vakantie in Toscane. "Precies tien jaar geleden vroeg ik haar verkering. Nu, in Toscane, vroeg ik haar ten huwelijk. Tussen de tranen door zei ze ‘ja'", schreef hij toen op Instagram. Bij het bericht plaatste de dj een foto van zijn vriendin met betraande ogen, een glimlach en een verlovingsring om haar vinger.

Article continues after the ad

Eis

Caroline heeft nog wel een eis voordat ze haar jawoord geeft. “Mijn meisje heeft me één belangrijke opdracht gegeven: mijn recent geblondeerde haar moet weer terug naar zijn originele kleur”, vertelt Domien aan de krant.

Bron: Show.nl | Beeld: Remko de Waal (ANP)