3FM-dj Domien Verschuuren heeft zijn huwelijk een jaar uitgesteld naar 2019. In De Telegraaf noemt Domien het een hels karwei om in Utrecht, waar hij zijn jeugdliefde en verloofde Caroline leerde kennen, een mooie locatie met Toscaanse invloeden te vinden.

"Omdat het maar niet wil lukken hebben we onlangs met pijn in ons hart de knoop doorgehakt om het hele feest maar te cancelen en een heel jaar te verplaatsen naar 2019. Want het moet wel een zomerse trouwdag worden", zegt Domien.

Toscane

De ochtendjock van 3FM vroeg in augustus zijn vriendin Caroline ten huwelijk tijdens een vakantie in Toscane. "Precies tien jaar geleden vroeg ik haar verkering. Nu, in Toscane, vroeg ik haar ten huwelijk. Tussen de tranen door zei ze ‘ja'", schreef hij toen op Instagram. Bij het bericht plaatste de dj een foto van zijn vriendin met betraande ogen, een glimlach en een verlovingsring om haar vinger.

Eis

Caroline heeft nog wel een eis voordat ze haar jawoord geeft. “Mijn meisje heeft me één belangrijke opdracht gegeven: mijn recent geblondeerde haar moet weer terug naar zijn originele kleur”, vertelt Domien aan de krant.


Bron: Show.nl | Beeld: Remko de Waal (ANP)

Bewoners: oud-voetballer en tegenwoordig tv-analist René van der Gijp (57) en zijn tienerzoon Nicky; oudste zoon Sanny komt geregeld langs.
Beschrijving: een vrijstaande bungalow uit 1961 van 162m² met een eigen oprit en carport, in een rustig buurtje met rijtjeshuizen en flats in de Plantenwijk in Dordrecht. Het is strak en licht ingericht, met opvallende reproducties van naakttekeningen en foto’s van Marilyn Monroe en Brigitte Bardot aan de muur. In de achtertuin bevindt zich een zwembad.
Betaald: € 520.000 (2008). René bezit ook nog een huis in Rotterdam en een appartement in Scheveningen.
BN’ers in de buurt: Inge de Bruijn (Barendrecht), Robin van Persie (Rotterdam), Gerard Cox (Mijnsheerenland).

Bekijk foto's van de bungalow in Story. Editie 38 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders 

Georgina Verbaan zou nog graag eens een roman willen schrijven. De actrice, die woensdag een nieuwe bundel heeft uitgebracht met een selectie van haar NRC-columns, heeft al eens een poging gewaagd. "Ik heb het wel geprobeerd, maar het is nog niet echt gelukt", zei ze in RTL Late Night.

Georgina had afgelopen jaar tijd ingeruimd om te beginnen, maar dat lukte niet erg. "Je moet jezelf aan het werk zetten. Dat is wel even schrikken", aldus de actrice. Waarschijnlijk komt er nu een korte verhalen-bundel, denkt ze. "Ik wil dat eerst in de vingers hebben."

In haar bundel Iets om naar uit te kijken staan naast Georgina's columns al drie korte verhalen. Het is na Loze ruimte uit 2016 haar tweede bundel.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP