Gisteren werden er heel wat prijzen uitgereikt tijdens het Gouden RadioRing Gala. Zo mocht Mattie Valk (36) de Zilveren RadioSter Man in ontvangst nemen en Marieke Elsinga (34) ging er met de Zilveren RadioSter Vrouw vandoor. Reden genoeg voor Domien Verschuuren (33) om terug te blikken op waar zijn liefde voor radiomaken ooit begon.

De radio-dj ging trouwens ook niet met lege handen naar huis: Qmusic werd voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste radiozender én samen met Bas Louissen en Chris Bergström ontving Domien de allereerste Gouden Podcast Award voor het razend populaire populaire Man, Man, Man De Podcast.

Article continues after the ad

Terugblik

Omdat het de week van de radioprijzen is, besloot Verschuuren terug te blikken naar de zomer van 2004. 'Er is eigenlijk geen enkele reden om het te delen, behalve de boodschap dat prijzen fantastisch zijn om te winnen.' Hierna feliciteert hij zijn collega Mattie Valk met de Zilveren RadioSter: hij heeft hem dik verdiend.

Passie

Volgens Domien draait het uiteindelijk om de passie. 'Iedereen die je dagelijks op de radio hoort deelt dezelfde liefde. We hebben allemaal hetzelfde bloed door onze aderen stromen. De één misschien wat langer dan de ander.' De Qmusic-dj is ontzettend dankbaar dat hij zijn hobby al vijftien jaar lang zijn werk mag noemen. 'Dat ik dagelijks aan de slag mag met de beste mensen uit het vak. Dat had dit ventje op z’n zolderkamertje niet durven dromen. Maar dat deed ‘ie wel. ♥️.'

Grappen

Toch wordt Domien ook behoorlijk op de hak genomen door zijn collega's onder de post. 'Wat leuk! Misschien moet je ook eens een filmpje posten van vroeger toen je jong was, lijkt me zo leuk om het verschil te zien tussen toen en nu. Nou ja, kijk maar!', grapt Timur Perlin. Wijnand Speelman merkt op: 'Ik zie dat wij vroeger naar precies dezelfde sportschool gingen! ❤️🔥.' 

Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.