Guus Meeuwis is smoorverliefd op zijn vriendin Manon Meijers, en dat mag iedereen eindelijk weten. De zanger weigerde eerder om over zijn relatie te praten in interviews. Nu deelt hij voor het eerst een romantisch kiekje!

Article continues after the ad

Liefdesfoto

Guus en Manon zijn al sinds 2016 gelukkig met elkaar, maar hielden hun relatie zoveel mogelijk op de achtergrond. De zanger, die in begin 2016 scheidde van zijn jeugdliefde Valérie Gregoire, hield zijn lippen stijf op elkaar over Manon. Dat het stel nog altijd dolverliefd is, blijkt uit een foto die Guus deelt. De zanger en styliste waren gisteren in Tilburg voor een concert van funkband Kool & The Gang. "Celebrating good times!," schrijft hij bij de foto. Ook Manon plaatste de foto op Instagram. "You’re my kool, we’re a gang," schrijft ze erbij.

Gevoelige plaat

De tortelduifjes werden in augustus 2016 gesnapt op Rotterdam Airport nadat ze op een romantische liefdesvakantie waren geweest. Ontkennen kon niet, Guus en Manon stonden zoenend bij de kofferband. "Ja, wij waren op het vliegveld. Maar meer wil ik er eigenlijk niet over zeggen," reageerde de styliste destijds.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders