Hoe verliefd Bridget Maasland ook is op Bram Plattel, ze heeft haar lesje wel geleerd: honderduit vertellen over haar liefdesleven doet ze niet meer. Toch gaat ze in gesprek met Story in op haar liefde voor Bram en vertelt ze waarom ze zich de laatste tijd zo bekeken voelt. 

Bram Plattel

Bridget Maasland (42) is dolverliefd op de 28-jarige Bram Plattel, maar weigert vooralsnog haar liefde voor de blonde adonis van de daken te schreeuwen. Wanneer Story haar vraagt naar haar prille liefdesgeluk weegt ze haar woorden voorzichtig af, maar haar stralende gelaat zegt genoeg. ‘Het gaat heel goed tussen mij en Bram, omdat ik van hem hou en hij van mij,’ vertelt Bridget op de première van Vastgoed B.V., waar ze Bram meenam over de rode loper. ‘We zijn elkaar nog aan het ontdekken. Bram is ook heel leuk met mijn zoontje Mees, dat is een enorm pluspunt. Maar veel meer ga ik niet over mijn relatie zeggen, want in het verleden heeft me dat vaak de kop gekost.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 42 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Vorige week arriveerden actrice en schrijfster Fajah Lourens (36) en modemiljonair en investeerder Roland Kahn (65) samen op de première van de film Fifty Shades Freed, in het Amsterdamse Theater Tuschinski. Dat gaf ter plekke uiteraard meteen geklets. Zijn Fajah en Roland een setje? fluisterden toeschouwers langs de rode loper zó hard, dat het gekrijs van de passerende trams hen niet eens overstemde. Op zich geen gekke gedachte: Fajah is al tijden niet gesignaleerd met haar laatste minnaar van dienst (timmerman Igor), en Roland zou na relaties met onder anderen Sylvana (Simons), Jasmin en Xiomara – net als Fajah alle drie sexy, exotische dames – weer op de vrijersmarkt zijn.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 7 ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter Smulders

Na de scheiding van Sylvie Meis maakte Rafael van der Vaart er geen geheim van dat hij het vreselijk vond dat hun zoon Damián in een gebroken gezin moest opgroeien. Nu dreigt dat opnieuw te gebeuren met zijn dochtertje Jesslynn, dat hij kreeg met nieuwe liefde Estavana Polman. Wat is er aan de hand? 

Toen Rafael voor zijn nieuwe liefde Estavana Polman naar Denemarken verhuisde, liet hij Damián zo vaak als mogelijk overvliegen. Ook Damián genoot (en geniet) van elk samenzijn met zijn vader. En toen hij vorig jaar broer werd van halfzusje Jesslynn, liet een trotse Rafael op social media weten: ‘Grote broer aanbidt babyzusje.’ Niets leek Rafaels nieuwe gezinsgeluk in de weg te staan. Tot nu! Rafaels voetbalcontract bij FC Midtjylland loopt deze zomer af en het ziet er niet naar uit dat het wordt verlengd of dat andere Deense clubs de aanvallende middenvelder een aanbieding zullen doen. In het voetbalwereldje gonst het van de geruchten dat clubs uit Qatar en China voor hem in de rij staan. Voor Rafael een lastige keuze, want grote liefde Estavana heeft haar handbalcontract bij Team Esbjerg net met een jaar verlengd. 

Lees het gehele artikel in Story editie 7. Nu in de winkels. 

Beeld: Peter Smulders