De Story-onthulling dat Samantha ‘Barbie’ de Jong na haar zelfmoordpoging door haar 5-jarige dochtertje gevonden werd, schokte veel mensen. Maar dat blijkt nog niet alles: Samantha’s steun en toeverlaat én ex-minnaar Rolf Tangel vertelt deze week in Story dat ze vorig jaar zomer samen een kindje verwachtten. Dolgelukkig brachten ze de eerste spannende zwangerschapsweken door, fantaserend over hun liefdesbaby die in het voorjaar van 2018 ter wereld zou komen.

In Story vertelt oud-pornoster en thans benzinepompmedewerker Rolf dat Samantha in verwachting raakte nadat ze enkele keren seks zonder voorbehoedmiddel hadden gehad. Tóch moest Samantha de zwangerschap na zes weken in een abortuskliniek in Den Haag onverwacht laten afbreken. Wat daarvan de reden was, vertelt Rolf zelf in een openhartig en emotioneel interview in de nieuwe Story, die vandaag uitkomt.


Beeld: Facebook

Vorige week werd Paul de Leeuw opgenomen in het ziekenhuis voor een knieoperatie. Naderhand liet hij al weten dat alles voorspoedig was verlopen, maar nu geeft de presentator een nieuwe update hoe het met hem is.

Paul is namelijk alweer druk aan het fietsen op een hometrainer, dus het gaat al de goede kant op. Hij heeft nog wel een 'weggetje' te gaan, maar de Leeuw geeft ook aan veel zin te hebben om te mogen optreden. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Hiep hiep hoera! James, het zoontje van Chantal Janzen en Marco Geeratz is jarig. Hij mag maar liefst tien kaarsjes uitblazen. Om dit te vieren deelt Chantal een prachtige foto van haar zoon op Instagram.

Door: Demi Schoenmakers (Libelle)

Zo groot al

'Vandaag is de allerleuksteliefstegrappigste jongen van de wereld jarig, en hij is 10 geworden. TIEN! How did that happen?', schrijft ze bij het zoete plaatje. Met een ondeugend lachje kijkt James in de camera. Waar blijft de tijd? Want James is al een grote, stoere jongen aan het worden.

Grote broer

Al blijft het een heel schattig mannetje. Chantal deelt regelmatig kiekjes van haar twee lieve zoons en daar smelt je gewoon van. James is een hele trotse grote broer en hij blijkt hartstikke goed voor de kleine Bobby van tien maanden te kunnen zorgen.

Groot gezin

Chantal is sinds 2014 getrouwd met Marco. Samen hebben ze James en Bobby gekregen. Bobby is op 29 maart 2018 geboren. Uit een eerdere relatie heeft Marco twee dochters, Esmée en Isaa, en één zoon, Zion.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Door: Libelle | Beeld: Instagram, Peter Smulders