André Hazes Bridget

De breuk tussen André Hazes en Bridget Maasland moet vooral voor Rachel Hazes een klap zijn. De kans dat het nu ooit nog goedkomt tussen haar kinderen Roxeanne (27) en haar jongere broer André is kleiner dan ooit.

De familievete, die al jaren duurt, had waarschijnlijk door Bridget Maasland gestopt kunnen worden. Hoewel het contact tussen Rachel en André sinds twee jaar is hersteld, heeft André nooit behoefte gehad om de band met zijn zus aan te halen. Monique, die destijds Rachel benaderde voor een verzoening, vertelde eerder aan Story dat zij niet tussen André en Roxeanne wilde bemiddelen. ‘Ik weet dat André hier geen behoefte aan heeft. Bij zijn moeder was dat anders.’ Al die tijd liet Roxeanne wel de deur op een kier staan. In het tijdschrift &C vertelde de zangeres dat ze er spijt van heeft dat ze zich achter haar moeder schaarde. ‘Nu is iedereen oké met elkaar en ik ben degene die aan de pan is blijven hangen. Misschien had ik me er destijds niet mee moeten bemoeien, denk ik nu. De fout die ik destijds heb gemaakt, is dat ik voor 100 procent achter mijn moeder ben gaan staan. Als ik er nu over nadenk zijn er dingen waar ik me niet mee had hoeven bemoeien als zus.’ Eerder zei ze in Van Der Vorst Ziet Sterren: ‘En langzaamaan zijn er een hoop dingen gebeurd waardoor dat nog erger werd en waardoor je elkaar pijn gaat doen.’

Article continues after the ad

Bridget

Door de breuk met Monique en de relatie van André met Bridget, laaide bij Rachel de hoop op dat Rox en Dré zich alsnog zouden gaan verzoenen. Ze gaf aan dat dit het mooiste cadeau voor haar vijftigste verjaardag zou zijn, die ze komende week in besloten kring viert. Met Bridget had ze al snel een zeer vriendschappelijke band. En zij zou weleens de sleutel in handen kunnen hebben gehad om de ruzie tussen broer en zus te beëindigen. Bridget weet namelijk als geen ander hoe het is om jarenlang geen contact met je broer te hebben. Elf jaar lang zag zij haar broer Bryan niet. In Linda’s Zomerweek vertelde ze over de breuk: ‘Toen hij zelf een kind kreeg, heeft hij contact gezocht. In eerste instantie dacht ik: ik heb hier helemaal geen zin in. Dan kijk je iemand aan en denk je: het is toch wel mijn familie. We hebben het er daarna eigenlijk nooit meer over gehad.’ Dat had ook voor Rox en Dré kunnen gelden, maar niemand rondom de Hazes-familie gelooft nu nog dat een verzoening ooit zal plaatsvinden.

Beeld: Peter Smulders

Lees de rest  in Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.