De musical The Bodyguard stopt definitief. De laatste voorstelling van de succesvolle musical wordt op 16 juli in het Beatrix theater in Utrecht gespeeld. 

Ongelofelijke bezoekersaantallen

“We hebben ontzettend veel bereikt, we hebben Nederland nieuw talent getoond, ongelofelijke bezoekersaantallen behaald en zijn bekroond met awards”, zegt Albert Verlinde, producent Stage Entertainment, in een persbericht.

Vervanging

De musical On Your Feet! zal de plek van The Bodyguard innemen in het Beatrix theater. Deze swingende broadway-show is geïnspireerd op het levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf en in elkaar. Estefan heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy’s. 

De kaarten voor de laatste voorstelling op zondag 16 juli om 19.00 uur zijn in de verkoop gegaan. 

Beeld: Peter Smulders, Instagram. Bron: Stage-Entertainment 

Elke week deelt Story de mooiste, ontroerendste en bijzonderste foto’s die voorbijkomen op Instagram. Een mooi kijkje in het leven van de sterren. Met deze week: bekende Nederlanders en hun gezelschap. 

Jorien ter Mors 

Johnny de Mol 

 

Ruud Gullit 

 

Big 👍🏽to my girlfriend she did well @karinderooy

Een bericht gedeeld door Ruud Gullit (@ruudgullitofficial_) op

Gerard Joling 

 

Je kunt het natuurlijk ook te Bont maken ! @thomasbergeofficial #kirchberg #gerardjoling

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Jennifer Hoffman 

Patty Brard 

Dit artikel komt uit editie 8 van Story. Nu in de winkels.

Beeld: Soenar Chamid | Hollandse Hoogte

Doutzen Kroes staat bekend als de mooiste vrouw van Nederland. Haar goede genen heeft ze te danken aan haar moeder. De twee lijken als twee druppels water op elkaar!

Fryske famkes

Het topmodel en haar zusje Rens bezochten dit weekend hun 62-jarige moeder Geartsje. Doutzen ging terug naar haar roots in Friesland. De zussen en moeder maakten een wandeling, en dat werd vastgelegd. Rens deelde het kiekje van de 'Fryske famkes' op Instagram. Daarop is duidelijk te zien dat Doutzen erg veel lijkt op haar moeder Geartsje! 

 

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes) op

Beeld: Peter Smulders