Het is groot feest in huize Oosterhuis-Rombley. Imaani, het dochtertje van Tjeerd en Edsilia, is vandaag negen jaar geworden. De trotse moeder zet haar dochter in het zonnetje.

Imaani is geen kleine meid meer. Dat blijkt wel uit de foto's die de zangeres deelt. Ze zet twee foto's van haar dochter naast elkaar: de een van een paar jaar geleden, de ander van nu. 'Onze kleine grote meid!', schrijft Edsilia erbij. 'Alweer 9 jaar! Hieperdepiep! #mylife #blessed #timeisgoingsofast'. Chantal Janzen, Jandino Asporaat en Manon Meijers geven onder anderen hun felicitaties door. 

Gezinsgeluk

Het muzikale echtpaar trouwde in 2006. Vier jaar later werd hun liefde bezegeld met de geboorte van Imaani. In 2013 beviel Edsilia van Aisa-Lynn. Toen was het gezinsgeluk compleet voor Tjeerd en Edsilia. 'Ik vind het heerlijk om elke avond te zingen, op te treden, mensen blij te maken. Ik heb dat ook echt nodig. Als ik dat niet zou doen, zou ik geen leuke moeder voor mijn dochters zijn,' vertelde de zangeres vlak na de geboorte van haar jongste dochter. 'Maar als ik mijn dochters alle aandacht wil geven die ze verdienen, moet er niet een derde kindje bij komen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Article continues after the ad

Beeld: Peter Smulders