Een jaar geleden beviel Monica Geuze van haar dochter Zara-Lizzy. Alle reden voor een feestje! Gisteren vierde het meisje haar eerste verjaardagsfeest en haar trotse moeder deelt de foto's.

Zara-Lizzy is jarig op 12 juli, maar gisteren heeft ze pas haar eerste kaarsje uitgeblazen op haar verjaardagstaart. Familie en vrienden, waaronder Kaj Gorgels en Jessie-Jazz Vuijk, kwamen over de vloer om taart te eten en cadeautjes te geven. Monica deelt vandaag de verjaardagsfoto's. Het meisje smulde van een gebakje, met alle vlekken van dien. De vlogger kan zich ook voorbereiden op meer voorleessessie's; één van de cadeautjes is een Jip en Janneke-boek.

Article continues after the ad

Moeilijke start

Aan het begin van haar leventje heeft Zara-Lizzy haar ouders flink laten schrikken. Toen het meisje drie maanden oud was, vertelde Monica in tranen over de ziekenhuisopname van haar dochter. 'Het enige wat we weten, is dat ze dus te weinig drinkt en daardoor dus de kans op uitdroging om de hoek komt kijken. Dat is nu nog niet het geval. Het is meer preventief.'

Zoontje Mason

Eind 2017 kondigde het stel aan samen een kindje te verwachten. Voor Monica was dit een totaal nieuwe ervaring, Lars daarentegen werd al eerder vader van zoontje Mason uit een eerdere relatie. Monica en Lars zijn samen sinds eind 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders