Chantal Bles dochter gezond

Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos kunnen hun geluk niet op. Hun driejarige dochtertje Jada is woensdag officieel schoon en gezond verklaard, laat de styliste weten op Instagram.

Speciale dag

Vorig jaar werd bij Jada een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Een zware behandeling volgde. Chantal hield haar volgers op de hoogte tijdens dit moeilijke traject. En nu is er dus prachtig nieuws. "Een speciale dag. Jada is officieel schoon en gezond verklaard. We voelen ons gezegend en zijn de gelukkigste ouders ter wereld", laat Chantal weten in haar verhaal op Instagram.

Article continues after the ad

Taart

Ook plaatst de gelukkige mama een filmpje van haar dochter met een taart op Instagram. "Er zijn geen woorden te vinden om het gevoel te omschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld. Van angsten, hoop naar intens gelukkig! Wat zijn wij geweldig bijgestaan door alle specialisten en vrijwilligers in het Prinses Máxima Centrum. Voor alle andere lieve ouders en families die in een soortgelijke situatie zitten, houd hoop en houd vol", schrijft ze erbij.

Afgelopen januari onderging Jada haar laatste chemokuur. "We denken tegelijkertijd aan de aankomende jaren waarin er iedere drie maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook wegblijft", zei Bles een paar maanden geleden op Instagram.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders