Wat worden ze toch snel groot! De dochter van Waylon (39) en Bibi Breijman (28) is vandaag alweer 1 jaar geworden. Het uitgelezen moment voor haar trotse ouders om hun dochtertje eens flink in het zonnetje te zetten.

Bibi heeft speciaal voor de verjaardag van haar engeltje een mierzoete video in elkaar geknutseld, waarin alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar voorbij komen. "Het ene moment knap je uit elkaar van geluk, het andere moment knap je uit elkaar omdat je in het ziekenhuis ligt van ellende. Slaap je in de tuin omdat je je eigen geur niet kan verdragen, maar smacht je naar zes haringen met warme chocomel", vertelt de YouTube-ster tussen de beelden door.

Article continues after the ad

Trotse mama

Bij de video deelt de troste mama ook een persoonlijke boodschap voor haar dochtertje, die ze schreef toen haar kleine Teddy slechts een paar dagen oud was. "Ik kan niet geloven dat dat nu alweer een jaar geleden is", aldus Bibi.

Het gedichtje luidt als volgt: "Oogjes als amandeltjes, kuiltjes als je lacht. Mijn favoriete knuffeltje, je huidje voelt zo zacht. Jouw geurtje dat ik dragen wil, voor eeuwig dicht bij mij. En als je slaapt dan slaap ik niet, ‘tis zonde van de tijd. Ook al groei je nog zo hard en ben je er pas net. Jij bent en blijft mijn kleine wereld voor altijd... mijn lieve kleine Ted."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, beeld: Peter Smulders | (ANP), Instagram